Erdoğan'dan altın rezervi çıkışı! Bakan Koca'ya Urfa, kurmaylarına 'aramızda kalsın' talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK ve MKYK toplantılarında yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele konusunda önemli mesajlar verdi. Sürecin iyi yönetildiğini belirten Erdoğan'ın, "Önümüzdeki günlerde vaka sayısının daha az olacağına inanıyorum" dediği öğrenildi. Toplantıda Ayasofya ile ilgili bir talimat veren Erdoğan, altın rezervi konusunda da bir açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.08.2020 06:36 GÜNCELLEME 19.08.2020 17:50 GÜNCEL
Erdoğan'dan altın rezervi çıkışı! Bakan Koca'ya Urfa, kurmaylarına 'aramızda kalsın' talimatı
Erdoğan'dan altın rezervi çıkışı! Bakan Koca'ya Urfa, kurmaylarına 'aramızda kalsın' talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin dün başkanlık ettiği MYK ve MKYK toplantılarında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yeni tip koronavirüs ile mücadelede il bazında durumun ne olduğuna ilişkin sunum yaptı.

 

BAKAN KOCA'YA ŞANLIURFA İÇİN "GEREKENİ YAPIN" TALİMATI

Edinilen bilgiye göre; Erdoğan, Kovid-19 ile mücadelede iyi bir süreç yönetildiğini, önümüzdeki günlerde vaka sayılarında azalma beklediğini ifade ettiği belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da hastane konusunda yaşanan sıkıntının giderilmesi için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya talimat verdiğini gerekli tedbirlerin alınacağını söylediği kaydedildi.

 

AYASOFYA TALİMATI

Toplantıda 86 yıl sonra ibadete açılan Ayasofya Camii de gündeme geldi. Ayasofya'nın sadece İslam mabedi olarak değil, diğer inançlardan vatandaşların da ziyaret edebileceği bir yer olduğuna dikkat çeken Erdoğan, kurmaylarına, "Bunu herkese iyi anlatın" talimatı verdi. Erdoğan'ın, "Büyükelçileri gezdirdik. Burası tüm insanlığın ortak mabedi. Tüm vatandaşlar Müslümanı Hristiyanı ziyaret edebiliyor. Provokatif yaklaşımlar dışında bir tepki gelmedi. Sümela Manastırı'nı da açtık. Patrik beni aradı teşekkür etti. Ayasofya'nın açılmasından bir rahatsızlık iletmedi. Biz bu toprakların değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Kilise de sinagog da her değerimize gereken özeni gösteriyoruz" dediği öğrenildi.

"ENERJİMİZİ DOĞRU HARCAYALIM! ARAMIZDA KALSIN"

Toplantıda parti üyelerine uyarıda bulunan Erdoğan'ın "Enerjimizi kendi içimizde değil muhalefet ve Türkiye'nin istikrarsızlaşması için uğraşanlara harcamalıyız. Kendi içimizdeki tartışmaları dışarıya yansıtarak enerjimizi harcamamalıyız" dediği öğrenildi.

"EKONOMİMİZ İYİ DURUMDA! ALTIN REZERVLERİMİZ ÇOK YÜKSELDİ"

Toplantılarda ekonomi ile ilgili sunum da yapıldı.

Erdoğan sunumun ardından "Altın rezervimiz çok yükseldi. Dünyada sayılı ülkelerdeniz. Ekonomimiz şu an diğer ülkelerle kıyaslandığında iyi. Ümit verici bir durumdayız. Bunu vatandaşa iyi anlatın" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : Yeni Şafak Gazetesi / Türkiye Gazetesi
YORUMLAR 55 TÜMÜ
  • ahmet inci 3 yıl önce Şikayet Et
    urfa"dan bahsedilmişken sivasta beton dökülen petrol kuyusu haberinde yorum yazma imkanı bulamadığım için buradan yazıyorum. urfa merkezin 45 km güneydoğusunda harran ovasında eski simiyle üzerlik köyünde de aynı yıllarda iki damar petrol bir damar doğalgaz bulundu sonra delme tertibatı kırıldı çıkaramıyoruz deyip kuyuyu kapatıp gittiler.herkesin bilgisine.....
    Cevapla
  • Sait 3 yıl önce Şikayet Et
    aslinda rahatlik artti ama nankorlukte de bir artis var, çunku insan oglu elindeki ile yetinmeyi bilmiyor, teknolojiye ayak uydurayim derken eldekide gidiyor, ayagini yorganina gore uzatmayan hep devleti suçluyor çunku en kolay seçenek bu...
    Cevapla
  • Yeşim 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçrkten mafulduk altın düşsün 4 kaynim var evlendiremiyoruz evde hep kavga var yazik deyilmi kayin babama nerden getirip evlendirsin lıtfen altına bir çüzüm bulun gidisat iyi deyil boyle giderse erkekler ve kadinlar evde yaslanacak yada baslarini alip gider grnclerimiz allah muhafaza kotü yollara düsmelerinden korkiyoruz
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla devletin ekonomisi iyi olabilir ama vatandaşın ki pek iyi değil ayın yarısında para bitiyor
    Cevapla
  • Vay bee 3 yıl önce Şikayet Et
    Nedense Ekonomi iyide - Bizde para yok ... Bu Nasıl oluyor ?? Çok ilginç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR