Son dakika haberi: 23 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 23 Ağustos koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1217 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 19 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 258 bin 249, can kaybı 6 bin 121 oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.08.2020 21:33 GÜNCELLEME 23.08.2020 21:33 GÜNCEL
Son dakika haberi: 23 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 23 Ağustos koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Türkiye’nin güncel korona virüs tablosunu kamuoyu ile paylaştı.

Tabloya göre son 24 saatte 19 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 6 bin 121’e yükseldi. Bugün toplam 80 bin 302 test yapılırken, bin 217 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı 258 bin 249 oldu.

İYİLEŞEN, ZATÜRE VE AĞIR HASTA SAYISINDA SON DURUM

Bugün iyileşen 795 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı da 237 bin 165’e yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranı yüzde 7,5, toplam ağır hasta sayısının ise 783 olduğu açıklandı.

23 Ağustos koronavirüs tablsou, vaka, ağır hasta, can kaybı sayısı ve son durum

BAKAN KOCA: SONUNDA YENİLEN VİRÜS OLACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23 Ağustos koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bugün 80.000’den fazla yeni test yapıldı. 1.217 yeni hasta tespit edildi. Ağır hasta sayımızda artış devam ediyo. Pnömoni oranı kontrol sınırında seyrediyor. Gücümüz tedbirlere uyumumuz kadar. Sonunda yenilen virüs olacak.'' ifadelerini kullandı.


 

 

 

YORUMLAR 39 TÜMÜ
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip ERDOĞAN, ve Bakan koca , sizden istirham ediyorum , zaturre asisini saglik ocaklarina verelim , hem yasalmis buyuklerimiz hemde kronik hastaligi olan vatandaslarimiz var.elinde raporu olan hastalarimiz biran evvel bu asiyi olmalari sart.kolayliklar dilerim.
    Cevapla
  • mantık.! 3 yıl önce Şikayet Et
    ÇİNDE ÇIKTI GÜYA VİRÜS AMA ADAMLAR DAHA DÜN DEVLET TEŞVİGİYLE KÖPÜK Deniz partileri yapıyorlardı insanlıgı test kitleriyle tuzaga düşürdüler zaten dogruluk oranı yüzde 42 olan test kitiyle her hastaya nerdeyse corona teşhisi kondu panık büyüdü arttı gitti.!!
    Cevapla
  • Hakkı Sakin 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizi ve ekibinizi kutluyoruz sayın Bakanım, ama halkımızı tedbirlere uymayı "öğretcek" kısa propaganda videoları olmalı. Hala çoğu insan "birşey olmaz Allah'ın izniyle" kafasında.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    çin e cok buyuk yaptirimlar uygulanmali cezalar kesilmeli hala uslanmiyor
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    dugunler yasaklanmali kirsal kesimde virusle alakali hic bir kurala uyulmuyor yuzlerde maske var ama el ele halay cekiyor buda cahillik olarak karsimiza cikiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR