Çelik: İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yapılan saldırıyı lanetliyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yapılan saldırıya ilişkin, "Irkçı faşist bir grup siyasetçinin İsveç’te Kuran’ı Kerim’e yönelik saygısızlığını lanetliyoruz" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2020 20:01 GÜNCELLEME 29.08.2020 20:03 GÜNCEL
Çelik: İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yapılan saldırıyı lanetliyoruz
Çelik: İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yapılan saldırıyı lanetliyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yapılan saldırıyı kınayarak, "Irkçı faşist bir grup siyasetçinin İsveç’te Kuran’ı Kerim’e yönelik saygısızlığını lanetliyoruz. Kur’an’ı Kerim’e yapılan saygısızlık, insanı insan yapan tüm değerlere yapılmıştır.

 

 

Kutsal Kitabımıza yapılan bu saygısızlık, Avrupa’da İslam düşmanlığının ve faşizmin nasıl güçlendiğini gösteren yeni bir lanetli eylemdir. İsveç makamlarının bu saygısızlığı en ağır şekilde cezalandırmasını bekliyoruz.

Bu saygızlıkları yapanlara karşı sessiz kalmak, Yeni Zelanda’da insanları camide katleden Brenton Tarrant gibi katilleri teşvik etmektir. Tüm dinlerin mensuplarının bu saygısızlıklara beraber tepki vermesi gerekir" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Parola 61 3 yıl önce Şikayet Et
    Kafirler istemesede Allah cc nurunu tamamlayacaktır.hiç şüphe yok helak olacaklar inşallah
    Cevapla
  • ANADOLUNUN SESİ 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH EN KISA ZAMANDA BELALARINI VERSİN YER YÜZÜNDE NERDE ALLAHA VE KİTANINA SALDIRAN ARTNİYET BESLEYEN VARSA HEPSİNİNDE ALLAH EN ŞİDETLİ ŞEKİLDE BELASINI VERSİN.Batı ve Batı hayranlarının HEPSİNİNDE cezasını versin tez zamanda.
    Cevapla
  • Nadim hatipoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    İtin ölümü yaklaşımı mescidin duvarına pislermiş müslümanlar hiç bir inanca hiç bir kutsala bu güne kadar böyle bir çirkin işe girişmiş değildir kuranda bunların kesinlikle kâfir olduklarına dair çok ayetler vardır kâfir haddini bilecek yoksa o kitaba uzanan el ve dilleri kesmesini biliriz tarihte bunları o kafirler çok kere yaşadı yine yaşatırız.Allahcc izni ile.
    Cevapla
  • Turan dolmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Gereğini allah yapacak herkes etiğini bulacak bir kaç güne kalmaz ne tür felaketlerle karşilaşacaklarini görürsünüz Çok su içiyorlar diye develerin ölumunden sonra neler yasadiklarini herkes gördü ALLAH onlari kahri perişan etsin insallah
    Cevapla
  • Yolver 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya öyle mi diyorsun... Bekle bekle.. kıyameti bekle... o görev öyleydi zaten. Allah hemen belayı gönderir... perişan edecek onları...
    Cevapla
  • samimi 3 yıl önce Şikayet Et
    Geregi derhal yapilsin...! Lanetliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR