Numan Kurtulmuş: Bu aşağılık hareketi şiddetle lanetliyoruz

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 'Norveç'te Kuran’ı Kerim'i yırtarak Müslümanlığa saldıran soysuzlar, Batı’da İslam düşmanlığının hangi noktaya geldiğini açıkça göstermektedir. Bu aşağılık hareketi şiddetle lanetliyor ve telin ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2020 19:28 GÜNCELLEME 30.08.2020 19:32 SİYASET
Numan Kurtulmuş: Bu aşağılık hareketi şiddetle lanetliyoruz
Numan Kurtulmuş: Bu aşağılık hareketi şiddetle lanetliyoruz

Kurtulmuş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bu saldırıdan sadece failleri değil, politik çıkar uğruna İslamofobi'yi körükleyen Batılı siyasetçilerin de sorumlu olduğunu belirtti.

 

Çirkin provokasyonun ardından sokaklar karıştı! Türkiye'den çok sert tepki!

 

Avrupa'nın ortasında yapılan bu düşmanca hareketlere karşı gereken hukuki yaptırımların bir an evvel ortaya konulması gerektiğini vurgulayan Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Sözde demokratik, insani değerleri savunduğunu iddia eden bazı Batı ülkeleri İslam düşmanlığı karşısında tedbir almazlarsa hem bu insanlık suçu kendilerini esir alacak hem de iki milyar Müslüman'ın nefretini kazanacaklardır. İslam düşmanları ve arkasındaki güçler bilsinler ki Allah'ın sözü en yücedir, Kur'an-ı Kerim insanlık için ebedi yol göstericidir. Şüphesiz Allah'ın kitabı kıyamete kadar korunacaktır. Hiç kimse onun tek harfine dahi zarar veremez ancak bu alçak provokasyonu gerçekleştirenlerin her zaman karşısında duracağımızı da ilan ediyoruz."

KAYNAK : AA
YORUMLAR 5
  • Rıdvan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu bize şunu gösteriyor birileri planları amaca ulaşmayı başarmışlar terör örgütleri ve orta dogudaki karışıklıklar dünyanın bir çok yerine yayılan mülteci dalgaları islam dininin kötü bir din olarak servis edilmesini olanak tanıdı oysa ki islam barışı emreder bu kötü algıyı yok etmekde yine bizlere düşüyor çok çalışmak lazım
    Cevapla
  • Ali Güzelhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç İncil yakan birisi çıkmadı. Çıkmasında. Nedir bunlardaki İslam düşmanlığı anlamak mümkün değil. Yeni bir HAÇLI HAREKETİ başlıyor.
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep yazyiorum..hiristiyan alemi hep böyle..en üzücü olani ise ONLARIN BIZI NASIL GÖRDÜKLERINI NASIL ANLADIKLARINI ASLA ASLA BILMEMEMIZ OLMASIDIR.
    Cevapla
  • sıvaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    twiterden yazmayacak... büyükelçisini çağırıp nota verecek veya kovacak...
    Cevapla
  • Ferhan Bilen 3 yıl önce Şikayet Et
    Norveç değil Isveç Numan Bey
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR