Ve Erol Mütercimler çark etti! Savunması 'pes' dedirtti

Son dakika haberi... Erol Mütercimler, imam hatiplilerle ilgili söylediği sözlere ilişkin canlı yayında özür diledi. Mütercimler, "Üzülen bütün imam hatip lisesi mezunları ve öğrencisi olan herkesten çok özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2020 00:11 GÜNCELLEME 16.09.2020 17:28 GÜNCEL
Ve Erol Mütercimler çark etti! Savunması 'pes' dedirtti
Ve Erol Mütercimler çark etti! Savunması 'pes' dedirtti

Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdik Zaman Siyaset programına konuk olan Erol Mütercimler kullandığı ifadenin bağlamından koparıldığını belirterek, "O yayınlanmış bölümü dinleyip kalbi kırılan, üzülen bütün imam hatip lisesi mezunları ve öğrencisi olan herkesten çok özür diliyorum" dedi.

 


 

 

SKANDAL SÖZLERİNİ BÖYLE İNKAR ETTİ!

Erol Mütercimler'in imam hatiplilerle ilgili kullandığı ifadeye açıklık getirdiği konuşması şöyle:

"Program tarikat ve cemaatlerle ilgiliydi. Tarikatların tarihiyle ilgiliydi. Süreç içinde bunların nasıl bozulmaya başladığını anlattım. Bu konular konuşulurken bir yerde şöyle bir yargı dile getirildi haklı olarak. Toplumda yanlış algılar oluşuyor ve toptancı suçlamalara gidiliyor. Ve bunun daha işleri çözülemez hale geldiği konuşuldu, haklı olarak. 

Skandal ötesi sözler sonrası 81 ilde harekete geçildi!


Tüm bunlar konuşulurken Müfit Yüksel bir yerinde dedi ki neden bunlar oluyor. Dini hassasiyeti olan insanlar kentlerden varoşlara çekiliyor dedi. Dolayısıyla tarikatlar niçin merdiven altı görüntüye girdi dedi ve şöyle dedi; misyoner okullarını saydı, bu toplum misyoner okullarının mezunlarına itibar gösterirken imam hatiplere değer vermiyor" dedi.

3 saat boyunca tam da toplumdaki algılar konuşulduğu için ben de 3 saattir izleyici izliyor sandım. Ben de dedim ki "Toplumda imam hatipler için böyle haberler geldiğinde insanlar imam hatip okullarıyla özdeşleştiriyor" dedim, kastım buydu. Misyoner okullarının çocukları da bizim imam hatiplerin çocukları da bizim dedim. Hakaret olsaydı, Müfit Bey buna karşılık verirdi. İlahiyatçı profesör itiraz ederdi. Ne müfit yüksel kimse itiraz etmedi. Zaten herkes anladı ki, 3 saatlik konuşma bunun zeminiydi. Dert yandığımız buydu." 

NE DEMİŞTİ?

Erol Mütercimler, Haber Global'de katıldığı ve tarikatların tartışıldığı bir program sırasında, yazar Müfid Yüksel ile girdiği tartışmada, "Ama sonuca bakın, o imam hatipten mezun olanlar bakın karşımıza ne olarak çıkıyor; sahtekar, cinsi sapık, ahlaksız" ifadeleriyle ilgili konuştu. 

YORUMLAR 152 TÜMÜ
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş muhabbet, özür dilerken halk tvye çıkmasıda enteresan. Halk tv ti izleyen kitle belli. Kimden özür diliyorsun gafil.
    Cevapla
  • hidir 3 yıl önce Şikayet Et
    Özürü kabahatinden büyük
    Cevapla
  • Şükrü 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı sahtekar bu adam hala aynı şeyleri söylüyor ve tin aba altından zopa gösteriyor
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    özür dilesende fayda etmez gerçek niyetin bu ağzından çıktığı gibidir.
    Cevapla
  • abdullah bir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ahlaksız herif imam hatiplere salyasını akıttı ya gelecek seçimlerde kesin din ve müslüman düşmanı bir partinin liste başı adayı olur, çünkü bunlar ağızlarından akıttıkları salyalarıyla prim yapıyorlar.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen liste başı aday yapılır. Salyasını mecliste de akıta akıta konuşsun diye. Allah fırsat vermesin.
    Cevapla
  • ENÇOK HAİN BİZDE 3 yıl önce Şikayet Et
    Denizci öğretmen binbaşı emekli subaydır, kendisi dursun çiçek albaydan emir alması LAZIM, yani icazet, chdpkk milletvekili adayıdır artıkın ha.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR