Erol Mütercimler'e sert tepki: Pis salyalarını kustun!

Haber7 yazarı Ferman Karaçam, İmam hatip mezunlarına hakaret eden Erol Mütercimler'e tepki gösterdi. "Erol Mütercimler sen müfterisin" ifadelerini kullanan Karaçam, "Elinde hiçbir delil olmadan sadece kendi zehirli dilinin ve sloganlardan ibaret felsefenin, ileride, binlerce İ.H.L mezunu insanın dava açarak, sana yalatacağı pis salyalarını kustun" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2020 10:12 GÜNCELLEME 09.09.2020 16:11 GÜNCEL
Erol Mütercimler'e sert tepki: Pis salyalarını kustun!
Erol Mütercimler'e sert tepki: Pis salyalarını kustun!

İmam hatiplilere hakaret eden Erol Mütercimler'e tepkiler devam ediyor. Haber7 yazarı Ferman Karaçam, bugünkü köşe yazısında, ahlaksız hakarette bulunan Mütercimler'le ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Karaçam'ın yazısı şöyle:

 

 

Büyük bir zata sormuşlar, demişler ki; “üstadım biz seni ahlak ve edep konusunda oldukça nasipli buluyoruz, sen bu ahlakı nereden öğrendin? “ 
Hazret cevap verir: “ Ahlaksızlardan öğrendim”. 
Soru soranlar şaşkın, şaşkın birbirine bakmışlar ve “ olur mu üstadım, ahlaksız birinden ahlak öğrenilir mi?
Büyük zat : “ pekala öğrenilir, yaptıklarına bakıp yanlış ve çirkin olduğunu anladıktan sonra, onlar ne konuştular, nasıl davrandılarsa, ben tersini yaptım, onların davranışlarının aksine davranışlar ortaya koydum, böylece ahlakı öğrenmiş ve uygulamış oldum..” demiş.

Şimdi siz de internete girin, Haber Global’de Erol Mütercimlerin milyonlarca İmam Hatip Liseliler için sarfettiği sözlerin geçtiği  videoyu bulun ve seyredin; hayatınız boyunca o şahsın sergilediği jest ve mimiklerin aksini yapın, binlerce insanın izlediği bir mecrada, milyonlarca İ.H.L mezunu ve mensubu kişiye, elinde hiçbir delil olmadan “ cinsi sapık, sahtekar, ahlaksız diyerek iftira atan kişiyi duyun ve onun söylediklerinin tersini yapın, ömrünüzün sonuna kadar elinizde kesin delil olmadan hiç kimseye iftira atmayın, emin olun ki, ahlaklı insanlar olarak bilinir ve öylece arınızla, edebinizle ölürsünüz.

 

 

Erol Mütercimler'in ahlaksız sözleri:


Bildiğim kadarı ile, ne Türkiye’nin içinden, ne de dışından Türkiye’deki okul mezunları arasında yapılmış şöyle bir istatistik yok.
Mesela; düz Lise  mezunları arasında yüzde kaç sapık var ?
Kolejlerden mezun olanların arasında yüzde kaç namussuz var? 
Ticaret lisesi mezunları arasında yüzde kaç ahlaksız var? 
Anadolu Lisesi mezunları arasında yüzde kaç cinsi sapık var?
İmam Hatip Lisesi mezunları arasında yüzde kaç sahtekar var? 
Fen liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri veya diğerleri ile ilgili hiçbir istatistik mevcut değildir.
Şimdi birimiz herhangi bir televizyon kanalına çıkıp, Erol Mütercimlerin mezun olduğu, Gazi Osman Paşa Plevne Lisesi için, oradan mezun olanların hepsi yalancı veya mezun olduğun diğer Okulu kastederek; İstanbul Üniversitesi, Fen Fakültesi Fizik bölümü mezunlarının hepsine sahtekar dese, Mütercimler denen adam, televizyonda bunu söyleyene iftiracı demez mi, der ve haklıdır.
Kaldı ki; senin iftira attığın İmam Hatip camiası içerinde birkaç kuşak var yani, dedeler, babalar ve torunlar var. 
Bunlardan birileri de bir televizyona çıkıp senin babanın mezun olduğu köy enstitüleri için “ yahu kardeşim şu köy enstitülerinden mezun olanlar sapık, yalancı ve sahtekar..” dese.
Dolayısı ile babana da iftira atmış olan bu kişi veya kişiler için yalancı demez misin?
Dersin.
Ve haklısın.
Şimdi, Erol Mütercimler sen müfterisin.
Elinde hiçbir istatistik, delil, belge ve bilgi olmadan koskoca bir camiaya iftira attın. 
Yalancısın: elinde hiçbir delil olmadan sadece kendi zehirli dilinin ve sloganlardan ibaret felsefenin, ileride, binlerce İ.H.L mezunu insanın dava açarak, sana yalatacağı pis salyalarını kustun. 
Suçlusun: halkın bir kesimini alenen aşağıladın yani, TCK’nın 216/2 m.218  suçunu üstelik, televizyonda işledin.
Bölücüsün: insanları eğitim gördükleri kurumlara göre ayrıştırıp, bir kısmını kamuoyu önünde aşağıladın ve suçladın.
Kindar ve kabasın çünkü; bir İmam Hatipli geldi ve sizin gibi bu millete 80 yıl kan kusturan jakoben, ırkçı, baskıcı, laikçi, bölücü ve millete tepeden bakan çarkçıların hesabını bozdu, hayallerinizi tuz buz etti, her tarafından kin fışkırması bundan.
Küstahsın çünkü; sen bu ülke insanına tepelerden bakmaya alıştığın için Türkiye’yi ve bu ülkenin toplumunu tanımıyorsun.
Haydi Türkiye’yi tanımıyorsun bari, bir Cemil Meriç kitabı kapağı açsaydın da, sana, seni anlatsaydı, senin gibi dev görünenlerin nasıl birer cüce olduğunuzu ve sahibinizin sesi birer papağan olduğunuzu anlatsaydı. 
Heyhat..! 
Senin gibilerde nerede o nasip.? 
Ben de kimin, kimi okumasından bahsediyorum.
Bari, köşe yazılarını, kitaplarını okuduğunu sandığım o solcu yazardan “bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunamayacağını” öğrenseydin. 
Ama sen, belli ki, onu da okumamışsın, okusaydın; iftiranın, yalanın da çok büyük bir ahlaksızlık olduğunu bilecektin. 
Yazıyı bitirirken önemli bir not düşeyim: Ardahan’dan, Edirne’ye, Sinop’tan, Hataya ne kadar İmam Hatipli varsa lütfen her biri ayrı ayrı maddi, manevi ve ayrıca kamu davası açsın bu Erol Mütercimler denen adama, açsınlar ki, bu ve bunun gibiler haddini hududunu öğrensinler.
Öyle, “çamur atarım izi kalır, bana da bu yeter” diyecek olanlar da ders alsınlar.
Sahi, az kalsın unutuyordum, bir notum da Erol Mütercimlere var: 
ben de, Endüstri Meslek Lisesi mezunuyum, eşim Ticaret Lisesi, çocuklarım İmam Hatip mezunu, torunlarım da İmam Hatipte okuyorlar ve senin bu iddiandan sonra çok bir meraklandım.
Araştırma şirketlerimizden birine, eğer yasalarımız müsade ederse, Türkiye genelinde şöyle bir araştırma yaptırsan: hangi lise mezunları arasında yüzde olarak daha çok yalancı, sahtekar, tacizci ve dolandırıcı var, bunu öğrenmek, senin gibi kendisini dev zanneden tüm cücelerin foyasını da meydana çıkarır.
Ne dersin, iyi olmaz mı?

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Ahmet evci 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar imam hatipli gördü mü kırmızı görmüş boğa gibi saldırır
    Cevapla
  • 44Abdullah44 3 yıl önce Şikayet Et
    Erol denen mendebur den şarlatansın bir ihl mezunu olarak sarfettiğin sözleri aynen sana iade ediyorum.genelleme yaptığın için herkesi töhmet altında bırakıyon.sen ve senin zihniyetinde olan medya organları hepsi din düşmanısınız Allah düşmanısınız dini içinize sindiremiyorsunuz islam,şereflenecek en üst dindir... Sizler için yaşasın cehennem
    Cevapla
  • M.T 3 yıl önce Şikayet Et
    Ortadakinin Türk olduğunu mu sanıyorsunuz? Aynı odaktan besleniyorlar. Onun gibi pusuda onlarcası var.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    "Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun." diye bağırır. Allah Kahhar ismiyle kahretsin
    Cevapla
  • akocer 3 yıl önce Şikayet Et
    bunların özünde islam dinine karşı kin ve nefret vardır kaldıki zikrettiği kişi ihl mezunu değil. aslında bu kendi sıfatını tarif ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR