EBA öğretmen semineri canlı nasıl izlenir? EBA mesleki çalışma öğretmen girişi nasıl yapılır?

MEB Bakanlığı tarafından açıklanan 16-20 Kasım öğretmen semineri programı bugün başladı. Mesleki çalışmalara uzaktan katılacak öğretmenler EBA öğretmen giriş ekranını araştırıyor. Bakan Ziya Selçuk saat 10.10’da öğretmenlere EBA TV üzerinden konuşma yapacak. Peki EBA öğretmen seminer programı canlı nasıl izlenir? İşte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan mesleki çalışma programı!

ABONE OL
GİRİŞ 17.11.2020 09:39 GÜNCELLEME 17.11.2020 09:39 GÜNCEL
EBA öğretmen semineri canlı nasıl izlenir? EBA mesleki çalışma öğretmen girişi nasıl yapılır?
EBA öğretmen semineri canlı nasıl izlenir? EBA mesleki çalışma öğretmen girişi nasıl yapılır?

EBA öğretmen giriş ekranı, uzaktan online olarak düzenlenen mesleki çalışmalara katılmak isteyen öğretmenler tarafından araştırılıyor. Öğretmenlere EBA’da açılış konuşmasını Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yapacak. 16-20 Kasım programı hakkında detaylı bilgiler öğretmenlerle paylaşılırken devamında 2020-2021 eğitim öğretim yılında aşamalı ve seyreltilmiş eğitim çalışmaları hakkında değerlendirme yapılacak. Mesleki çalışmalar alanında uzman isimlerin katılacağı programlarla  20 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek.  Peki EBA öğretmen girişi nasıl yapılır? MEB Bakanlığı 16-20 Kasım öğretmen semineri takvimini açıkladı. İşte EBA canlı öğretmen semineri izleme yöntemleri…

 

EBA ÖĞRETMEN GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Mesleki çalışmalara katılmak isteyen öğretmenler EBA’ya kişisel MEBBİS şifreleri ile e-devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yapabilecek. Sizde aşağıda bulunan adres üzerinden veya e-devlet ile EBA öğretmen girişi işlemini tamamlayabilirsiniz.

 

EBA ÖĞRETMEN GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

EBA öğretmen girişi yapmanın ikinci kolay bir yöntemi bulunmaktadır. EBA Mobil uygulamasını telefonlarının sanal marketlerinden indiren kullanıcılar Ana Sayfanın en üst bölümünde bulunan ikona dokunarak, karşılarına çıkan karakodu telefonlarına okutabilir.

16-20 KASIM EBA ÖĞRETMEN SEMİNERİ PROGRAMI

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ÖĞRETMENLERE AÇIKLAMADA BULUNUYOR!

MEB Bakanı Ziya Selçuk ara tatil mesleki çalışma programının açılışı dolayısıyla EBA internet portalından öğretmenlere açılış konuşması yaptı. B Her mesleki çalışma döneminde öğretmenlere yapılanları, yapacakları konuları, temennileri içeren konuşma yaptığını belirten Selçuk, "Bu durum, hayat normal akışında seyrederken böyleydi ama şimdi bambaşka bir zamandan geçiyoruz. Salgının neden olduğu tüm olumsuzluklar bir yana, okulların ve öğretmenlerin hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğu gerçeği, hiçbir dönemde bu dönemdeki kadar iyi anlaşılmadı." dedi. 

Açıklamasının devamında ailelerin ve öğrencilerin, okulların açılması için Milli Eğitim Bakanlığına ve kendisine sayısız mesaj attığını belirten Selçuk, "Evet, Kovid-19 salgınıyla birlikte eğitim, yoluna engeller konulmuş tren gibi bir anda durdu. Engelin kalkmasını bekleseydik, bugün hala aynı yerde bekliyor olurduk. Öyle yapmadık, yeni yollar açarak ilerledik. Siz trenin yeniden harekete geçmesi için öyle bir omuz verdiniz ki hemen harekete geçtik, hızlandık ve varacağımız yere sayenizde gecikmeden ulaşıyoruz. Öğretmenlik zaten hakkını veren için kolay iş değildir ama uzaktan eğitimle öğretmenlik yapmak çok daha zor bir iş. Siz bu zorlu işi omuzladınız." şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR