Uşak Valiliği'nden HDP'li vekil Ömer Faruk Gergerlioğlu'na sert tepki

Uşak Valiliği, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun Uşak Emniyet Müdürlüğüyle ilgili çıplak arama yapıldığı iddiasını yalanladı. 'FETÖ ve PKK terör örgütleri aynı amaç uğrunda birleşmişlerdir' denilen açıklamada 'HDP milletvekili tarafından, defalarca yalanlamamıza rağmen sistematik olarak gündeme getirilen bu iftira, tamamen hayal mahsulü ve kötü bir yalandır' ifadeleri kullanıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.12.2020 20:05 GÜNCELLEME 17.12.2020 20:09 GÜNCEL
Uşak Valiliği'nden HDP'li vekil Ömer Faruk Gergerlioğlu'na sert tepki
Uşak Valiliği'nden HDP'li vekil Ömer Faruk Gergerlioğlu'na sert tepki

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Son günlerde Uşak İl Emniyet Müdürlüğünün uygulamasını skandal olarak vermeye çalışması, FETÖ terör örgütünün esiri olmuş yayın organları ve kişilerin karalama kampanyasıdır." ifadelerine yer verildi. 

 

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

 

"Hukuktan ve mevzuattan bir milim sapmadan görev yapan emniyet güçlerimizin fedakarca çalışmaları ve mücadelesinin, bölücü örgüt propagandasının konusu haline gelmesi kabul edeceğimiz bir husus değildir. Yaşananlar göstermektedir ki FETÖ ve PKK terör örgütleri aynı amaç uğrunda birleşmişlerdir. HDP milletvekili tarafından, defalarca yalanlamamıza rağmen sistematik olarak gündeme getirilen bu iftira, tamamen hayal mahsulü ve kötü bir yalandır. Olayla ilgili kamera kayıtları mevcut olup avukat görüşmelerinde de bu konu hiç gündeme gelmemiştir.

Daha sonraki süreçte de herhangi bir şikayet başvurusu olmamıştır. İlgili milletvekili hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."

KAYNAK : AA
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • yasin44 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam uşak milletvekili. kime uşaklık ettiği belli. bu de diğer avareleri gibi dört duvar arası yakındır...
    Cevapla
  • a.d. 3 yıl önce Şikayet Et
    Tipinden belli ne .ok olduğu....
    Cevapla
  • vatan sever 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın pkk ile herhangi bir alakası yoktur. süzme fetöcüdür. fetö kontenjanından hdpden vekil yapılmıştır. bütün geçmişi eğitim hayatı akrabalarının çoğu fetö ile iltisaklıdır. vekil dokunulmuzlağını kullanarak özellikle hapisteki fetöcüler için her hafta twitterda bir yalan uydurur bütün fetöcü trol hesaplar da bunun peşinden algı operasyonu yapar. twitter da ne kadar fetöcü varsa hepsi bunu mutlaka takip eder.
    Cevapla
  • şahin44 3 yıl önce Şikayet Et
    İt iti dişlemez, şeytan şeytanı taşlamaz.
    Cevapla
  • abdrhman 3 yıl önce Şikayet Et
    yahu bunları konuşturmayın. tıkın içeri bu pkk lıları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR