HDP'li Gergerlioğlu'nun 'deprem' iddiasına yalanlama!

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı tweet'inin yalan olduğu iddia edildi. Gergerlioğlu’nun sosyal yardım alamadığını söylediği kadının deprem öncesi ve sonrasında Sivrice ilçesine hiçbir şekilde gelmediği belirlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.02.2020 23:26 GÜNCELLEME 04.02.2020 12:28 GÜNCEL
HDP'li Gergerlioğlu'nun 'deprem' iddiasına yalanlama!
HDP'li Gergerlioğlu'nun 'deprem' iddiasına yalanlama!

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, sosyal medya hesabından OHAL mağduru bir öğretmene sosyal yardımın eşi cezaevinde diye verilmediğini paylaştı. Gergerlioğlu’nun sosyal medya hesabından "eşim cezaevinde" deyince telefonun yüzüne kapatıldığını iddia ederek paylaştığı Ü.G.T.'nin Elazığ’ın Sivrice ilçesinde ikamet adresi, Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde ise ikamet kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

 

 

Ü.G.T. hakkında FETÖ/PDY terör örgütünden dolayı işlem yapıldığı, kocası E.T'nin ise örgütün mahrem yapısı içerisinde görev yaptığı, öğretmen olduğu ve halen Diyarbakır Cezaevi’nde FETÖ/PDY üyesi olmaktan tutuklu bulunduğu tespit edildi.

Gergerlioğlu’nun Sivrice’de yaşadığı yönünde tweetinin aksine Ü.G.T.'nin son bir aydır Ergani ilçesinde olduğu, deprem öncesi ve sonrasında Sivrice ilçesine hiçbir şekilde gelmediği belirlendi.

SOYLU'NUN TALİMATI İLE CEZAEVİNDEKİ OĞLUYLA GÖRÜŞTÜ

 

 

Gergerlioğlu’nu yalanlayacak durum ise Elazığ’daki bir cemevinde yaşandı. Elazığ’da incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, cemevi ziyareti sırasında bir anne cezaevindeki oğluyla telefonla görüşmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Soylu, hemen yetkililere talimat verdi.

Talimat üzerine anne ile oğlunun telefonda görüştürülmesini sağladı. Annenin oğlu ile görüştüğü bilgisinin Bakan Soylu’ya iletilmesine rağmen, Soylu anneyi arayarak oğlu ile görüştüğüne dair teyit aldı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat ve bilgilendirme: CHP l,i gergeroğlu,, sende helaktesin. haberin varmı ? müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • feylosof 4 yıl önce Şikayet Et
    bu HDPKK lıdan ne beklersin
    Cevapla
  • tın li 4 yıl önce Şikayet Et
    gergerli gergerli mazlumun sesi olacağına zulmun kalesi olmuşsun
    Cevapla
  • sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi milletvekilini Allah kahretsin , yalancı sahtekar.
    Cevapla
  • tttt 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanda kırıntısı bile olsa az miktar karakter olması şart. Yoksa böyle olunuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR