Yazıcıoğlu davasında ilk mahkumiyet kararı

Muhsin Yazıcıoğlu davasında ilk mahkumiyet kararı çıktı. Görevini kötüye kullanmak suçundan yargılanan dönemin Kahramanmaraş İstihbarat Şube Müdür yardımcısı Dursun Özmen’e 2 yıl hapis cezası verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.01.2021 17:53 GÜNCELLEME 25.01.2021 17:53 GÜNCEL
Yazıcıoğlu davasında ilk mahkumiyet kararı
Yazıcıoğlu davasında ilk mahkumiyet kararı

Büyük Birlik Partisi kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili davada ilk mahkumiyet kararı çıktı.

Yanlış bilgi notu hazırlayarak düşen helikopterin arama çalışmalarını kasıtlı olarak sekteye uğrattığı gerekçesiyle Kahramanmaraş 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görevini kötüye kullanmak suçundan yargılanan dönemin Kahramanmaraş İstihbarat Şube Müdür yardımcısı Dursun Özmen, 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Özmen'in cezasında indirim yapılmadı ve hükmün açıklanması geri bırakılmadı.

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • SVS 58 3 yıl önce Şikayet Et
    İP Sap CHP boşunamı yargıya sahip cıkyor anlamyomusunuz adam baknın annesıne küfür ediyor serbes kalıyor gercek yigidolar bunara güvenmesin
    Cevapla
  • Mehmet Baki 3 yıl önce Şikayet Et
    2 yıl ceza bunlara mükafat olur
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    5 kişiyi organize şekilde tasarlayarak öldür bir kişiye 2 yıl hapis dava bitti...Bu komploları çıkarıp ortaya koyup gereğini yapmayanlar bu vatana haksızlık ediyor.
    Cevapla
  • Ayaz42 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kararı veren savcı kim ise onu iyi bir araştırılmalı. Bu ne ya şehit merhum Muhsin Yazıcıoğlunu kadledenler bu ceza bir hediye bence devlet bu kunuya hemen el atmalı.......
    Cevapla
  • asi kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlere 2 yıl nedir anlayan varmı yazık çok yazık söylenecek söz yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR