Ankara'da sağanak su baskınlarına yol açtı

Ankara'nın Sincan ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2021 16:35 GÜNCELLEME 11.06.2021 16:35 GÜNCEL
Ankara'da sağanak su baskınlarına yol açtı
Ankara'da sağanak su baskınlarına yol açtı

Başkent'te öğle saatlerinden itibaren sağanak etkili oldu. Kentin birçok yerinde yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Özellikle Sincan ilçesinde vatandaşlar yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. İlçede cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar, kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı. Bir binanın otoparkı tamamen suyla doldu. Sincan Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan otopark da suyla kaplandı. Otoparkta bulunan araçlar su içinde kaldı. Belediye ekipleri, temizlik çalışması başlattı.
 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 4
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Mansur yavaşı kim seçti Ankara.O zaman madur olmaya razı olsunlar.
    Cevapla
  • EFE 2 yıl önce Şikayet Et
    Bas sehir Ankara her seferinde yagmur yagdiginda böylemi olmali her sene ayni degisen bir sey varmi yok olan halka oluyor cözüm yok iscilik yok yanlis olan belediye baskani sen basa geldiysen calisacaksin seni halk getirdi senide halk endirir yavas
    Cevapla
  • İsmail. 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar yoldaki çukur ve hataların araçlara zarar vererek cebinden binlerce lira boşa harcadığını anlamaya başladı. Ahi Mesut Bulvarı'nda bulunan çukurlar yeni kapatıldı.
    Cevapla
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Boyle devam edecekti mansuru niye sectik
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR