Genç şarkıcı Çağatay Akman karakolluk oldu!

Genç şarkıcı Çağatay Akman'a şöhret ağır geldi. Akman eski kız arkadaşının kapısına dayanarak olay çıkarttı ve kız arkadaşını darp etti. Genç şarkıcı bu davranışıyla karakolluk oldu..

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2021 14:11 GÜNCELLEME 24.07.2021 14:31 GÜNCEL
Genç şarkıcı Çağatay Akman karakolluk oldu!
Genç şarkıcı Çağatay Akman karakolluk oldu!

'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı ile tanınan Çağatay Akman'a şöhret ağır geldi. Akman, Cihangir'de eski sevgilisi Öykü Uslu'yu kapısına dayanarak taciz etti. Eski kız arkadaşının şikayeti üzerine karakola ifade vermeye giden Akman'ın arkadaşları, gazetecilere saldırdı.

Genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu'ndan alkışlanacak hareket!Genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu'ndan alkışlanacak hareket!

Ünlü isim Süreyya Yalçın 46 bavulla Türkiye'ye tatile geldiÜnlü isim Süreyya Yalçın 46 bavulla Türkiye'ye tatile geldi

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalandı!Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalandı!

GENÇ KADINI DARP ETTİ

Önceki akşam gerçekleşen olay iddialara göre şöyle gelişti; şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu ile konuşmak için genç kadının Cihangir'deki evinin önüne geldi. Akman, apartmanın önünde aşağıya inmesi için eski kız arkadaşına bağırıp çağırmaya başladı. Bunun üzerine genç kadın aşağıya inerken; tartışmanın alevlenmesiyle Akman, eski sevgilisini darp etti. Olay sonrası Uslu'nun şikayetiyle polis ekipleri, Çağatay Akman'ı gözaltına alıp ifadesi alınmak üzere Karaköy Polis Merkezi'ne götürdü. Karakol önünde ise Akman'ın arkadaşları, görüntü alınmaması için basın mensuplarını tehdit edip üzerlerine saldırdı.

GAZETECİLERE SALDIRDILAR

Şarkıcının arkadaşları bu sırada Hürriyet gazetesi muhabiri Sayit Durmaz'ın fotoğraf makinesi ve objektifini de kırdılar. Oyuncu Öykü Uslu polis karakolundan ifadesi alındıktan sonra sabah 05.30'da karakoldan hızlıca çıkarak kendisini bekleyen taksiye binip, evine geçti. 22 yaşındaki ünlü şarkıcı Çağatay Akman ise götürüldüğü Karaköy Polis Merkezi'nde ifade vermeye devam etti.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • ???? 2 yıl önce Şikayet Et
    al birini vur otekine....
    Cevapla
  • Reis C* 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes ünlü olmuş ama kimsenin haberi yok vallahi ilk kez duydum :)))) Lan günümüzün Tüm Şarkıcılarını Toparlasanız bir Ferdi bir Müslüm eder mi vatandaşa sorun bakalım ?
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    Diyarbekri adlı yorumcunun dediği gibi,hiç duymadığım bir isim.zaten ünlü tanınmış olsaydı sevgilisi kendisini terketmez,onu kapısına dayanmak zorunda bırakmazdı.ama belkide adını duyurmak için sevgilisiyle tasarladığı bir reklam oyunu,bak hiç tanımıyordum,bu haber sayesinde böyle bir şarkıcı olduğunu öğrendim.
    Cevapla
  • Diyarbekri 2 yıl önce Şikayet Et
    çağatay akman, inanınız bu ismi yeni gördüm. Bunlar nasıl çok ünlü oluyorlar birisi bizde anlatsın. Ünlü şarkıcı deyince aklımıza İzzet Altınmeşe, İbrahim Tatlıses, Burhan Çaçan, Kubat ve orhan Hakalmaz gibiler gelir. Sanırım çağatay akman gibiler günübirlik şarkıcıdırlar.
    Cevapla
  • Mehmet Ali ÖZTÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    Şahsiyeti çiğ insanları bu raddeye getiren popüler kültürün ne kadar zavallı olduğu görülmüştür sanırım. Adını ilk defa şu olayla duydum, eksik kalsın. Eğitimin şart olduğu gerçek ama önce aile terbiyesi gerekli bu zavallı insanlara. ŞÖHRET AFETTİR evlat,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR