Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dünyaca ünlü dizide konuk oyuncu olacak!

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dijital platform Netflix'in dünyaca ünlü dizisi İnto the Night'ın yeni sezonunda konuk oyuncu olarak yer alacak.

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2021 17:02 GÜNCELLEME 28.07.2021 17:04 GÜNCEL
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dünyaca ünlü dizide konuk oyuncu olacak!
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dünyaca ünlü dizide konuk oyuncu olacak!

Dijital platform Netflix'in Belçika yapımı en çok izlenen dizilerinden biri olan İnto the Night dizisinde Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş başarılı performansıyla adından söz ettirmişti. Dizinin ikinci sezonu sevenleri tarafından merakla beklenirken yeni güzel bir haber geldi.
 

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalandı!Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalandı!

Aşkı Memnu dizisinin Katya'sı son haliyle şaşırttı!Aşkı Memnu dizisinin Katya'sı son haliyle şaşırttı!


KONUK OYUNCU OLARAK YER ALACAK

Dizinin yeni sezonunda yer alması planlanan bir başka Türk oyuncu ise ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Talıtuğ dizinin yeni sezonunda konuk oyuncu olarak yer alacak.

NABİL BEN YADİR: HARİKA BİR İŞ ORTAYA ÇIKTI

Belçikalı yönetmen Nabil Ben Yadir, "Into the Night'taki başarılı oyunculuklar ve farklı dillerin yarattığı harmoni beni çok etkiledi. Avrupa'nın dört bir yanından gelen yetenekli oyuncuların, deneyimlerini ve kültürlerini ortaya koyması muazzam bir sinerji oluşturdu ve harika bir iş ortaya çıktı. Sette Fransızca, Arapça, İspanyolca, Felemenkçe, İtalyanca, Rusça, Türkçe, İngilizce ve Lehçe dilleri konuşulsa da, aslında ortak bir dili konuşuyorduk ve birbirimizi çok anladık. Farklı kültürlerin bir araya getirdiği bu kadronun yönetmen koltuğunda olmak benim için eşsiz olduğu kadar zenginleştirici bir deneyimdi. Her anı için müteşekkirim." ifadelerini kullandı.

KAYNAK : Habertürk
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR