CHP'nin saldırısı sonrası Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Cibilliyetlerini gösterdiler

Muhalefet partileri tarafından TÜGVA, TÜRGEV ve ENSAR vakfına karşı başlatılan çirkin saldırı girişimleri sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çok sert açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2021 11:27 GÜNCELLEME 27.10.2021 12:44 GÜNCEL
CHP'nin saldırısı sonrası Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Cibilliyetlerini gösterdiler
CHP'nin saldırısı sonrası Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Cibilliyetlerini gösterdiler

Muhalefetin ağzından düşürmediği ve her fırsatta algı operasyonlarıyla saldırıya geçtiği TÜGVA, TÜRGEV ve ENSAR vakfına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika desteği geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan dönüşü uçakta aralarında Ülke TV İstihbarat Şefi ve programcısı Mustafa Yıldız'ın da olduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TÜGVA, TÜRGEV VE ENSAR VAKFINA DESTEK

SORU: Son zamanlarda özellikle milli olan bütün kurumlar saldırı altında. Bunlar içerisinde TÜGVA da var; TÜRGEV de ENSAR da var. Çok ciddi iftiralar atıldı, çok ciddi saldırılar yapıldı. Bu vakıflar neden saldırı altında? 

Bay Kemal ve yandaşları bir defa hukuk tanımaz bir güruh. Diyelim ki TÜGVA 10 yıllık bir anlaşmayla adadaki bu yeri kiralamış. Anlaşma 10 yıllık bir süre tanıdığı halde daha üçüncü yıldayken kalkıp bunların kiraladıkları yeri zabıtalarla basıp oradan bütün demirbaş eşyalarına varıncaya kadar hepsini dışarı atma gayretleri bir defa bunların tıynetini göstermektedir, bunların cibilliyetini göstermektedir. Bu konuyla ilgili de açıklamaları ilgili bütün arkadaşlarım yaptılar, yapıyorlar. Aynı şey TÜRGEV için geçerli, aynı şey ENSAR için geçerli. Her türlü iftirayı attılar, her türlü yalan dolanı söylediler. Bu bir şeyi gösteriyor, bunların ne denli hukuk tanımaz olduğunu ortaya koyuyor. Eğer bunlarda hukuka saygı olsa, zaten böyle bir adımı da atmazlar, atamazlar. Bu bir şeyi daha ifade ediyor, Allah bunların eline bu milleti düşürmesin. Bunların eline bu ülke kalacak olursa, bu ülkede nelerin olacağını, olabileceğini artık düşünün. Bunların yapmayacakları iş yok. İnsanların sırtındaki ceketi bile alır bunlar. Başka bir şey söylememe gerek var mı?

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tezkereye 'Hayır' oyu veren CHP ve HDP'ye sert tepkiSon Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tezkereye 'Hayır' oyu veren CHP ve HDP'ye sert tepki

Erdoğan'dan Biden, F-35 ve F-16 açıklaması: İçeriği değişti! Bir çağrı da İran'aErdoğan'dan Biden, F-35 ve F-16 açıklaması: İçeriği değişti! Bir çağrı da İran'a

CHP'Lİ BELEDİYELERİN BAHANELERİNE CEVAP

SORU: Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Biz belediyeler olarak hükümetten eşit kaynak alamıyoruz, Belediyeler Birliğinden alamıyoruz” gibi CHP’li belediyelerin ayrımcılığa tabi tutulduğu yönünde bir basın toplantısı yaptı. Hizmet üretemeyişlerinin bir bahanesi mi oluyor bu? Nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Hepsi yalan. Bir defa yasal olarak belediyelerin hakları neyse bu haklarını İller Bankasına yönelik olanı oradan, Hazine Maliye’den almaları gerekeni oradan hiç istisnasız kesinlikle alıyorlar. Bunlar bu parayı almamış olsalar ayakta duracak mecalleri kalmaz, maaş ödeyemezler, yatırım yapamazlar, o derece ciddi manada sıkıntıya girerler. Bütün bunları aldıkları içindir ki bu kadar rahat sağa sola parayı dağıtıyorlar. Bu dediğiniz isim demek ki ne maliyeyi biliyor ne vergi denilen olayı biliyor ne de belediyelerin hangi kaynaklardan nasıl gelir elde ettiğini biliyor. Bunların hiçbirini bilmiyor. Önce bunu öğrensin. CHP’li belediyelerde hizmetlerin ne kadar aksadığını, ne kadar eksik olduğunu herkes görüyor. 

Şimdi biz Ankara’da Atatürk Kültür Merkezini Millet Bahçesine dönüştürdük. Ankara'nın göbeğine 637 bin metrekarelik muhteşem bir Millet Bahçesi yaptık. Gerçekten çok çok güzel bir yer oldu. Onun açılışını perşembe günü yapacağız. 

YORUMLAR 49 TÜMÜ
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyet hizmet etme zihniyeti hiç bir zaman olmamıştır, 1989 da ist. Ankarada bunlara yaşayan halk gördü, ergün göknel, murat karayalcinin belediyecilik anlayışını Reis iyi demiş, Allah bunların eline düşürmesin, bende aynı diyorum
    Cevapla
  • dddd 2 yıl önce Şikayet Et
    demek ki aziz nesin bu insanlara az bile demiş
    Cevapla
  • çaldıran 2 yıl önce Şikayet Et
    inadına bu vakıflara yardım yapın, bu cibilliyetsizler de kudursun
    Cevapla
  • abcb 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek umudumuz ak parti. 2023de cumhur ittifakından başka alternatif yok. Allah devletimizin milletimizin yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin cümlemizi
    Cevapla
  • emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah chpnin ve şer ittifakının eline bu milleti ve devleti düşürmesin. Allah chp ve şer ittifakının şerrinden tuzaklarından devletimizi milletimizi gençlerimizi aile kurumumuzu korusun amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR