Bu kadarına da pes artık: PKK'nın dağ kadrosundan gelip öğretmenlik yaparken yakalandı!

Son dakika haberi... Eli kanlı terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda silahlı faaliyetlerde bulunan daha sonra yasadışı yollarla Türkiye'ye gelerek Viranşehir'de öğretmenliğe başlayan terörist Pınar Ç., TEM ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2022 07:51 GÜNCELLEME 22.10.2022 09:03 GÜNCEL
Bu kadarına da pes artık: PKK'nın dağ kadrosundan gelip öğretmenlik yaparken yakalandı!
Bu kadarına da pes artık: PKK'nın dağ kadrosundan gelip öğretmenlik yaparken yakalandı!

Son dakika haberi... Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan Pınar Ç. isimli bayan öğretmenin PKK terör örgütünün Suriye ve Irak’taki dağ kadrosunda silahlı faaliyet yürüttükten sonra yasadışı yollarla Türkiye’ye geldiği istihbaratını elde etti.

Kadın öğretmenin Viranşehir ilçesindeki bir okulda halen öğretmenlik yaptığını tespit eden ekipler, fiziki takibe başladı.

OPERASYONLA YAKALANDI

Okulda da örgütsel faaliyette bulunduğu iddia edilen terörist, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ile Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığının titizlikle planladığı bir operasyonla yakalandı.

Gözaltına alınan terörist, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

2 KIZ KARDEŞİ DE ARANIYOR

Yakalanan öğretmenin 2 kız kardeşinin daha terör örgütüne üye olmak suçundan arandıkları belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK : İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 271 TÜMÜ
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş birde utanmadan ne diyor niye çekiyorsun yaptığınız terbiyesizlik sende ahlaksız bir terörist olduğun için çekiyor ama seni oraya alan kişiler nasıl araştırmadan alındı merak ediyorum kimse kusura bakmasın bütün öğretmenler araştırılsın ve öğretmenlere fazla yüz vermekten kendilerini ilah zannedenler var kesinlikle bu araştırılsın alan kişilerde tutuklansın yeter artık hakimler savcılar adalet bakanlığı adalet adalet adalet
    Cevapla
  • Haydar Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Hey yavrum hey, hemde ilçe milli eğitim müdürlüğünde. Büyük skandal...
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    adamlar bir bakiyor ceza yok kanun yok kafaya takan yok zaten hakim savci da adamlari hemen ayni ifade yanlis anlama pismanim kem kum ben aslinda terør pkk dusmani idim tuzak kurulmus sonra hemen birakiyorlar yada evine git sen bize biraz para ver deniyor olay bu hainlik yapan yardim edem kim olur ise direk mallarina el konur ve en az ceza 50 olur ve suca gøre bir milyar yila kadar cikar biz de ise zorla bir iki yil verilir o da bazen halkin gøzunu boyamak icin
    Cevapla
  • önder 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet kurumlarındaki pkakali istemiyoruz ,bütün pkk li hainler atilsin
    Cevapla
  • Turabi 1 yıl önce Şikayet Et
    Müdürün,müdür yardımcısının,ilişkisi olan diğer öğretmenlerinde incelenmesi gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR