Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde basın komitesi hakkında yeni gelişme

Bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın sözde basın komitesine yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 9'u tutuklandı. İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 29.10.2022 10:55 GÜNCELLEME 29.10.2022 11:00 GÜNCEL
Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde basın komitesi hakkında yeni gelişme
Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde basın komitesi hakkında yeni gelişme

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine terör örgütünün kara propaganda faaliyetini yürütün "basın komitesine" yönelik 25 Ekim'de düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.

9'U TUTUKLANDI

Soruşturmayı yürüten savcıya ifade veren şüpheliler, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarıldı.

Burada sorguları tamamlanan zanlılardan 9'u "terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı, biri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aynı operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden biri ise önceki gün adli kontrol şartıyla salıverilmişti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin PKK'lı şefi Karayılan'ın adamı çıktı!İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin PKK'lı şefi Karayılan'ın adamı çıktı!

Bu kadarına da pes artık: PKK'nın dağ kadrosundan gelip öğretmenlik yaparken yakalandı!Bu kadarına da pes artık: PKK'nın dağ kadrosundan gelip öğretmenlik yaparken yakalandı!

OPERASYON

Ankara merkezli 9 ilde soruşturma kapsamında 25 Ekim'de terör örgütü PKK/KCK'nın sözde basın komitesine yönelik 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti. Zanlılardan 11'i adreslerinde yakalanmış, diğerleri hakkında ise yakalama kararı çıkarılmıştı.

TTB Başkanı Fincancı, 15 Temmuz sabahı ABD elçiliğindeymişTTB Başkanı Fincancı, 15 Temmuz sabahı ABD elçiliğindeymiş

“HDP, altılı masayı tespih yapmış sallıyor”“HDP, altılı masayı tespih yapmış sallıyor”

 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Armina 1 yıl önce Şikayet Et
    Terör örgütünün meclisteki ayağınada bir an önce el atmak lazım. Kahrolsun vatan hainleri
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR