Kılıçdaroğlu'nun iftiraları sonrası EGM ve Jandarma harekete geçti! Bakan Soylu'dan tepki

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu. İçişleri Bakanı Soylu ise, "İftiralarını yanına bırakmayacağız!" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2022 00:32 GÜNCELLEME 01.11.2022 03:42 GÜNCEL
Kılıçdaroğlu'nun iftiraları sonrası EGM ve Jandarma harekete geçti! Bakan Soylu'dan tepki
Kılıçdaroğlu'nun iftiraları sonrası EGM ve Jandarma harekete geçti! Bakan Soylu'dan tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu video paylaşımında akılalmaz iftiralarda bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun video paylaşımı sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı, Kılıçdaroğlu'nun asılsız iddialarıyla ilgili harekete geçti.

EGM'DEN KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMASI

Emniyet Genel Müdürlüğü, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı "Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak"la suçlamaktadır." açıklamasında bulundu. EGM, "Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

JANDARMA: BU İFTİRA SAHİBİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUZ

Jandarma Teşkilatı da, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 183 yıllık Jandarma Teşkilatımızı "Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak"la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz." dedi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Türkiye'de metamfetamin kullanımına ilişkin açıklamalar yapmıştı.

BAKAN SOYLU'DAN SERT TEPKİ: YALANLARINI YANINA BIRAKMAYACAĞIZ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından gündeme getirdiği iddialar hakkında suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

Soylu, Twitter hesabından konuya ilişkin bir açıklama paylaştı.

Bakan Süleyman Soylu açıklamasında, "Kılıçdaroğlu'nun Amerika'da hamburgercide aldığı siparişler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Aslı Baykal'ın istifasını hazmedemediği açık. Eşkıya takımının Yalova Mahkemesi baskınını, ortalığa dökülen MLKP, PKK, FETÖ ve DHKP-C ittifakını, kayıp 8 saatini, belediyelerinin yolsuzluklarını, bunları örtmek için Türkiye Cumhuriyeti Devletine, polisine, jandarmasına, askerine 'uyuşturucu parası ile cari açığı kapatıyorlar' iftirasını atması elbette ki Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir vatandaşına yakışmıyor, bırakın genel başkan olmasını." ifadesini kullandı.

"EĞER BU ATTIĞIN İFTİRANIN BİR KURUŞUNU İSPAT ETMEZSEN NAMERTSİN"

Kılıçdaroğlu hakkında hem şahsının hem de güvenlik kurumlarının suç duyurusunda bulunacağını belirten Soylu, şunları kaydetti:

"Eğer bu attığın iftiranın bir kuruşunu ispat etmezsen namertsin diyoruz. Tabii namertliğin elbette ki kendisi açısından bir değeri varsa. Anlaşılan o ki Kılıçdaroğlu, 'Türkiye Yüzyılı'nı, anlaşılan o ki Türkiye'nin arabası TOGG'u, anlaşılan o ki Türkiye'nin başarılarını, her halde bu yıllardır uluslararası istihbarat örgütlerinin hemen hemen her dönem attığı bu bayatlamış iftiraları ve yalanları tekrar Türkiye'ye atarak gündemi değiştireceğini zannediyor. Ama yakanı bırakmayacağız. Yalanlarını yanına bırakmayacağız. İftiralarını da yanına bırakmayacağız."

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 458 TÜMÜ
  • Analiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine büyük bir yalan attı yalandan besleniyor bari attığın yalan cebe sığabilsin yoksa rezil olursun bay kemal
    Cevapla
  • Miso 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp denen organize kötülük örgütü, Kaybedeceklerini anlayınca, kaos, anarşi çıkarmak suretiyle gündemi değiştirmeye çalışıyorlar. Rabbim içimizdeki dışımızdaki fitne fesat hain kafirler gürühunu kahreylesin. AMİN
    Cevapla
  • O. A. 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm darbeler öncesi, 1930'lardan beri kaosdan beslenirler. Dolayısıyla kaosuda bunlar (CHPKK) oluşturur, darbeleride bunlar. Ve halkın %99'u bilmez: CHPKK tek parti dönemin'de heroin fabrikaları kurup, avrupaya gizli satış yapan bir sapık parti! Avrupa bunu fark ediyor ve CHPKK'ya tehdit edince, üretimi durduruyorlar! Ve hatta devlet gelirinin yarısını bir dönem heroinle kazanmışlar... Lanet bir zihniyet.
    Cevapla
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    kemal alkolü yine fazla kaçırmış ..önünde durmayın..
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kaos çıkarmaya çalışıyorlar arkadaşlar ,sindiremiyorlar yediremiyorlar 20 senedir itidarda bir parti hala nasıl oyu yuzde 42 43 diye kuduruyorlar , o yuzden bunu kendi haline bırakın bişey de yapmasınlar zaten bu kendini hapse attırmaya çalışıyor halk ayaklansın diye bunu bildiği için hükümet dokunmuyor buna , amacı zaten kendini de içeri attırıp halkı galeyana getirmek türkiye yi yaptırım uygulatmak i herşeyi geçtim insan değil bunlar satılmış uşak bunlar uşak
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Verin yeni düzenlemeye göre mahkemeye nasılsa birileri tazminatını ödüyor biride yerine cezasını çeker çok seviliyor ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR