Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları! Dünyaya resti çekti...

Son dakika haberi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gemi indirme töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.11.2022 17:53 GÜNCELLEME 25.11.2022 18:12 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları! Dünyaya resti çekti...
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları! Dünyaya resti çekti...

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan MİLGEM Projesi Kapsamında İnşa Edilen Üçüncü Geminin Denize İniş, Açık Deniz Karakol Gemisi Projesi Birinci Gemisi Blok Kızağa Koyma ve İkinci Gemisi Sac Kesim Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin terör örgütü PKK/YPG'ye karşı düzenlediği sınır ötesi operasyona yönelik konuşan Başkan Erdoğan "Bize kimse ders veremez. Türkiye terör stratejisini devam ettirmekte kararlı. Kimsenin icazetini aramayız. Sınır hattımızda teröristleri silaha boğanlar bize ders veremez. Teröristleri destekleyenler hesaplarını yapsın." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

Pakistan Cumhurbaşkanı Şahbaz Şerif, heyetin önemli üyeleri, saygıdeğer misafirler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Bugün MİLGEM gemilerinden denize indirilmesi için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Tüm emek sahiplerini şahsım ve milletim adına tebrik ediyorum.

"PAKİSTAN'IN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Pakistan'ın önemli bir kısmını sular altında bırakan sel felaketi sonrasında ortaya çıkan görüntüler hepimizin yüreğini dağladı. Bizde Pakistan halkı için elimizdeki imkanları seferber olduk. Bu zor günlerin üstesinden gelebilmek için geçmişte olduğu gibi gelecekte de Pakistan'ın yanında olmaya devam edeceğiz.

Savunma sanayi Pakistan ile işbirliğimizin önemli sac ayaklarından biri.

"TERÖRİSTLERİ SİLAHA BOĞANLAR BİZE DERS VEREMEZ"

Terörün her türlüsüne karşı verdiğimiz mücadele sınır içi ve dışında sürecek. Teröristlere karşı müsamaha göstermemizi bizden kimse beklemesin.

Bize kimse ders veremez. Türkiye terör stratejisini devam ettirmekte kararlı. Kimsenin icazetini aramayız. Sınır hattımızda teröristleri silaha boğanlar bize ders veremez. Teröristleri destekleyenler hesaplarını yapsın.

"2023'TE PEK ÇOK İLK YAŞANACAK"

Türkiye son yıllarda gerçekleştirdiği atılımlarla bölgesinde küresel bir aktör haline gelmiştir.  Bu noktaya gelmemizde savunma sanayiimizin çok büyük katkısı vardır. 2023 savunma sanayimizde pek çok ilki yaşayacağımız bir yıl olacak. Kızıl Elma 2023'te ilk uçuşunu yapacak. Yine gelecek sene Milli Muharip Uçağımızı hangardan çıkaracağız.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 190 TÜMÜ
  • Rabbim yardım etsin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim gemiler çok yavaş ilerliyor kaybedecek vaktimiz yok i sınıfı milgemlerin bitmesi gerekiyordu daha ilki bile teslim edilmedi tf 2000 ler ihaleye bile çıkmadı ülkemiz için geç kalındığını söylüyoruz elbette sorunla vardır ama çözülmeli artık
    Cevapla
  • Abdullah38 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaç tane gemi mühendisliği fakultesi bitirdin
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerin hesabı ukraynada misliyle soruldu. Kimse merak etmesin sorulmayada devam ediliyor
    Cevapla
  • KürŞAD 1 yıl önce Şikayet Et
    Nireden nireye geldik teşekkürler CB RTE.
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar tüfek bile üretemeyen Türkiye şimdi savaş gemizi ihraç ediyor. Nereden nereye? Allah Erdoğan'dan razı olsun.
    Cevapla
  • tabi tabi 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusyadan sordukmu 32 şehiti
    Cevapla
  • Yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz, 1993 yılında savunmasız olarak nakledilen ve Bingöl Elazığ arasındaki şehit edilen 33 askerimizin hesabı kimden soruldu. O tarihlerde her gün en az üç-dört şehidin verildiği o gün neredeydiniz. Bırakın artık bu ucuz lafları, biliyorsanız birşey konuşun yoksa susun. Yeter artık devletimiz şimdi terörün yok edilmesi için ne gerekiyorsa yapıyor. Gölge etmeyin başka ihsan istemez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR