Adını Feriha Koydum'un unutulmaz ismi TRT'nin Şebeke dizisiyle ekranların tozunu atacak!

TRT dijital platformunun Medya Fikir Kulübü imzalı dizi projesi Şebeke’nin oyuncu kadrosuna birbirinden iddialı isimler katılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 05.12.2022 15:24 GÜNCELLEME 05.12.2022 15:24 GÜNCEL
Adını Feriha Koydum'un unutulmaz ismi TRT'nin Şebeke dizisiyle ekranların tozunu atacak!
Adını Feriha Koydum'un unutulmaz ismi TRT'nin Şebeke dizisiyle ekranların tozunu atacak!

Senaristliğini Kemal Çelik ile İbrahim Elma ikilisinin üstlendiği Şebeke dizisi için nefesler tutuldu. Yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu’nun yaptığı ve dizi tutkunlarının dört gözle beklediği Şebeke için geri sayım başladı.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'ndan heyecanlandıran fragman! İlk görüntüler ortalığı salladıBarbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'ndan heyecanlandıran fragman! İlk görüntüler ortalığı salladı

Furkan Palalı'nın 'Ali Komiser' ve Pelin Karahan’ın ise 'Tuğba' karakterini oynayacağı polisiye ve macera türündeki Şebeke dizisine sürpriz bir isim daha transfer edildi.

2 yıldır ekranlardan uzak kalan ve yaşantısını bir süredir Amerika'da sürdüren Ceyda Ateş, ilk sezonu 10 bölümden oluşacak olan Şebeke dizisiyle anlaşma sağladı. Çocuk, Adını Feriha Koydum, Yer Gök Aşk, Elveda Rumeli, Kavak Yelleri gibi projelerde boy gösteren Ceyda Ateş, Çiğdem karakteriyle kameralar karşısına geçecek ve burada Ali Komiser’in eşi rolünü üstlenecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Emirhan 1 yıl önce Şikayet Et
    TRT tutulan,reyting rekorları kıran dizilere sahib çıkamıyor. Yeni dizi müjdesi açmıyor artık.
    Cevapla
  • Diriliş 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi izlemiyorum ama şunuda belirtmek isterim bizim vergilerimizi boş işlere harcamayın
    Cevapla
  • BuKafayla 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine sorunlu tiplere para kazandirmak icin proje başlatmışlar, bu adam daha once trt nin kızılelma dizisini siyasi sebeplerle terketmişti , adam mi yok ya ille de bunları parlatıp, halki karşı cephe gibi gorenleri halkin parasıyla besleyeceksiniz, trt nin icini arastirmak lazim, niye bu tiplere para ödeniyor. Yüzlerce yetenekli, guzel, yakışıklı oyuncu varken. Niye bu sivriler besleniyor. Yeni yeteneklere vatanseverlere, firsat verin, beceriksizliğini, siyasi tarafını ispatlamışlara değil.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR