Acun Ilıcalı beklediğini alamadı! Ekranlara elveda mı diyecek? Tuzak'tan beklenmedik haber

Her Çarşamba akşamı TV8’de yayına giren Acun Medya ile Fabrika Yapım imzalı Tuzak dizisinden hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak bir haber geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.12.2022 12:06 GÜNCELLEME 07.12.2022 12:07 GÜNCEL
Acun Ilıcalı beklediğini alamadı! Ekranlara elveda mı diyecek? Tuzak'tan beklenmedik haber
Acun Ilıcalı beklediğini alamadı! Ekranlara elveda mı diyecek? Tuzak'tan beklenmedik haber

Aytaç Çiçek’in yönetmenliğinde çekimleri yapılan Tuzak dizisinin sıkı takipçilerini üzüntüye sokacak bir haber geldi. 19 Ekim 2022’den bu yana yayın hayatını sürdüren Tuzak dizisi reytinglerde umduğunu bir türlü bulamadı.

Kurtlar Vadisi oyuncusu turnayı gözünden vurdu! TRT dijital dizisi Serhat’la geri dönüyorKurtlar Vadisi oyuncusu turnayı gözünden vurdu! TRT dijital dizisi Serhat’la geri dönüyor

Öner Arslanel ile Esat Yontuç ikilisinin yapımcısı olduğu Tuzak dizisinin ekran macerasının sona ereceği iddiası ileri sürüldü. Senaristliğini Eylem Canpolat, Ali Yörüklüğü ve Ayşenur Sıkı’nın üstlendiği Tuzak dizisinin 13.bölümde yayından kaldırılacağı söylentisi sosyal medya gündemine oturdu.

TRT’nin merakla beklenen dizisi Şebeke’ye üst üste transfer! Yeni isim şaşkına çevirdiTRT’nin merakla beklenen dizisi Şebeke’ye üst üste transfer! Yeni isim şaşkına çevirdi

Talat Bulut’un ‘Demir Gümüşay’, Bensu Soral’ın ‘Ceren Gümüşay’ ve Akın Akınözü’nün ‘Umut Yörükoğlu / Çınar Yılmaz’ karakterini üstlendiği Tuzak dizisinin yapımcısından final iddiasına yönelik herhangi bir açıklama gelmedi.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'ndan heyecan verici fragman! İlk görüntüler nefes kestiBarbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'ndan heyecan verici fragman! İlk görüntüler nefes kesti

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    çokta umrumuzdaydı
    Cevapla
  • 1234567 Adana 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu boş işlerin proje sahibi Acun ile ilgili haberleri sizde BOŞ verin !!.
    Cevapla
  • Hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    Kenan İMİRZALIOĞLU ile bir dizi veya Dayı yada Sekiz 'in ayrı bir dizisi olabilir. Tutar. Gönül Dağına bir bakım derim.
    Cevapla
  • ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    ezel gibi bir dizi yap bak reytinglere
    Cevapla
  • Serkan van 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun Survivor yeter gerçekten eskisi gibi kimse seyretmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR