Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de hesapları altüst edecek ayrılık! Kimse bunu beklemiyordu

Show TV’de 21 Temmuz’dan beri serüvenini sürdüren BKM imzalı Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’de Rıza karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan Tolga Güleç ayrıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.12.2022 14:41 GÜNCELLEME 06.12.2022 14:41 GÜNCEL
Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de hesapları altüst edecek ayrılık! Kimse bunu beklemiyordu
Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de hesapları altüst edecek ayrılık! Kimse bunu beklemiyordu

Show TV’nin izlenme rekorları kıran projesi Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de oynadığı Rıza Kırdar karakteriyle ilgi odağına yerleşen Tolga Güleç’ten beklenmedik haber geldi.  Hem senaristliğini hem proje tasarımını Gani Müjde’nin yaptığı ve her bölümü ayrı heyecana sahne olan Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’de yaprak dökümü yaşandı.

Alparslan Büyük Selçuklu’da unutulmayacak ayrılık! Kimsenin beklemediği isim yollarını ayırıyorAlparslan Büyük Selçuklu’da unutulmayacak ayrılık! Kimsenin beklemediği isim yollarını ayırıyor

Altan Dönmez’in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’nin sevilen ismi Tolga Güleç senaryo icabı hayatını kaybederek veda etti. Necati Akpınar’ın yapımcısı olduğu ve Necati Akpınar’ın ise görüntü yönetmenliğini üstlendiği Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’de Tolga Güleç macerasının sonuna geldi.

TRT1 Gönül Dağı’nda izleyenleri derinden sarsacak veda! ‘Gitme, kal!’ çağrısı başlatıldıTRT1 Gönül Dağı’nda izleyenleri derinden sarsacak veda! ‘Gitme, kal!’ çağrısı başlatıldı

Sosyal medya hesabı aracılığıyla ayrılık mesajı yayınlayan Güleç, "Çok teşekkür ederim bu güzel sevginiz ve tertemiz desteğiniz için. Başka bir evrende, en güzel halimizle, yeniden görüşürüz en kısa zamanda. Sezonlar boyunca sürsün, yolu bahtı hep açık olsun" şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • ZİYARET 1 yıl önce Şikayet Et
    adam yapımcı sıkıntı yok :)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR