17 yıllık Arka Sokaklar'da bir devir kapanıyor mu? Bitirilip bitirilmeyeceği ortaya çıktı!
2007’den beri Arka Sokaklar’da ‘Engin Balkan’ karakterini üstlenen İlker İnanoğlu, ‘Final yapacak mı, kanal değiştirecek mi?’ sorusunu yanıtlandırdı.
Yapımcısı Türker İnanoğlu’nun sağlık problemlerinden ötürü yayın macerasına 45 gün boyunca ara vermek durumunda kalan Arka Sokaklar dizisinde biteceği iddiası ileri sürülmüştü. Arka Sokaklar’da oynadığı ‘Engin Balkan’ karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan İlker İnanoğlu’dan izleyenlerin yüzünü güldürecek haber geldi.
Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de hesapları altüst edecek veda! Kimse bunu beklemiyordu
20 yıla yakın bir süredir varlık gösteren Arka Sokaklar dizisinin başroldeki ismi İlker İnanoğlu ‘Final yapacak mı, kanal değiştirecek mi? sorusunun cevabını tv100’deki Magazin Hattı programında verdi.

17 sezon ve 638 bölümdür ekranlardaki yerini alan Arka Sokaklar dizisi oyuncusu İlker İnanoğlu, “Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için devam edeceğiz.” şeklinde ifadelere yer verdi.
İnanoğlu yönetmenlik koltuğunda Orhan Oğuz’un oturduğu Arka Sokaklar’ın farklı başka bir kanala geçeceği iddiası hakkında, “Yok o doğru bir haber değil” dedi.
-
Cokguzelhareketler 3 yıl önce Şikayet EtBütün polisiye dizileri izlemisimdir, bir bunu izlemedim, ruhsuz, seviyesiz bir sry. Konusmalara bskin, senarist karakter ayrimi yaomaksizin, herkese ayni lisiymis gibi replik okutyuruyor. En itici tarafı bu. Her karakterin farkli bir konusma stili olur. Zirva zirva vurgular, kirik cumleler, sanki ana dilleri degil, ulkemizin duygularını, yabanci oyuncular yansitamamis, yapmacik kalmış gibi duruyor. En kalitesiz dizi dense, ucuk fox dizilerinden bile once gelir aklima.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Mehmet 3 yıl önce Şikayet EtGüzel ülkemde yorumlar bile nefret dolu.. Biz böyle bi millet değildik birbirimizi severdik en yokluk günlerinde bile..Beğen Toplam 8 beğeni