Necmettin Aydın'dan Cannes ve Dizdar yorumu: Ayıp etmiş

Saadet Partisi Kurucu Üyesi ve 20. Dönem Zonguldak Milletvekili Necmettin Aydın, Cannes Film Festivali'nde ödül alan oyuncu Merve Dizdar'ın açıklamaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 30.05.2023 11:33 GÜNCELLEME 30.05.2023 11:33 GÜNCEL
Necmettin Aydın'dan Cannes ve Dizdar yorumu: Ayıp etmiş
Necmettin Aydın'dan Cannes ve Dizdar yorumu: Ayıp etmiş

Necmettin Aydın'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

Cannes de en iyi kadım oyuncu seçilen Merve Dizdar isimli bir kızımız , Türkiye’de Kadın olmanın zorluğunu anlatmaya çalışan cümleler sarfetmiş . 

Öncelikle ayıp etmiş. Türkiye’de kadın Annemiz , eşimiz ve kızımız , kız kardeşimiz olarak hala kutsaldır .Toplum olarak başka kadınlara bakışımız da öyledir . Kutsalımızdır. 

Aileyi be ona ait kurumları yok eden modern batıda yeni doğan çocukların evlilik dışı oranı %50 lere yaklaşmaktadır . 

Özellikle Türk TV dizilerine çeki düzen verme zamanı geçip gitmektedir . Her türlü sapkınlığın her türlüsünün sergilendiği dizilerde oynayan bu hanımlar yaşadığımız  dünya derken aslında bu film ortamlarını kastetmiş olmalılar. 

Elbette 300 bin mahkumun olduğu ülkemizde maalesef kadına karşı işlenmiş suçlarda vardır. Bu suçlardan bu asil milleti rencide eden bir söylem çıkarmak çok ayıptır. 

Hanımefendinin bu sözleri söylediği ülkeler kadına karşı suç oranlarında çok ileridedirler Mesela İsveç dünya altıncısıdır . 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR