İmamoğlu bunu da yaptı: CHP'li adayın Atatürk'lü hediyeleri İBB'nin çıktı!

Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP liderliğinden düşürmek için kurultay öncesi ilçe seçimlerinde genel merkeze karşı mücadeleye girişen İBB Başkanı İmamoğlu'nun Sakarya'da desteklediği adayın hediyesini bile İBB'ye mâl ettiği ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2023 14:15 GÜNCELLEME 28.08.2023 13:55 GÜNCEL
İmamoğlu bunu da yaptı: CHP'li adayın Atatürk'lü hediyeleri İBB'nin çıktı!
İmamoğlu bunu da yaptı: CHP'li adayın Atatürk'lü hediyeleri İBB'nin çıktı!
  • HABER7

CHP’deki kongre savaşlarında İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu ekipleri kozlarını paylaşırken, Sakarya’daki seçimlerde büyük skandal patlak verdi.

ETİKETİN ALTINDAN İMAMOĞLU ÇIKTI

CHP Sakarya il teşkilatında mahalle delege seçimlerinin tamamlanması sonrasında gözlerin çevrildiği ilçe kongrelerinden merkez Adapazarı ilçesindeki yarışta, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun maddi desteği deşifre oldu.

27 Ağustos Pazar günü Adapazarı’nda gerçekleşecek ilçe başkanlığı seçimlerinde aday olan Sabri Anıl Özkan’ın delegeleri kendi safına çekebilmek için dağıttığı Atatürk posterlerinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırıldığı, CHP’li Özkan’ın seçim çalışmasına destek için İBB Başkanı İmamoğlu tarafından gönderildiği öğrenildi.

Sabri Anıl Özkan’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde hediye olarak verdiği Atatürk posteri üzerindeki isim etiketi çıkarıldığında, altından İBB ve Ekrem İmamoğlu imzası çıktı. Posterin İBB kaynaklarıyla bastırıldığı, Sabri Anıl Özkan’ın etiket yapıştırma marifetiyle kendisine mâl ettiği belirlendi.

YARIŞ BUGÜN

CHP’de 385 delegenin oy kullanacağı Adapazarı ilçe başkanlığı seçimi bugün yapılacak. Seçimde, genel merkezin adayı Şükran Gökpınar ile İmamoğlu destekli Sabri Anıl Özkan yarışacak.

'Hiç kaybetmedim' diyen İmamoğlu 3 aydır mağlubiyete abone!'Hiç kaybetmedim' diyen İmamoğlu 3 aydır mağlubiyete abone!

KAYNAK : Haber7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Malatyalı 8 ay önce Şikayet Et
    Amin binkere
    Cevapla
  • Süleyman BENLİ 8 ay önce Şikayet Et
    Zehir Zıkkım Olsun...Bu Milletin Hizmet Parasını Çar Cur Edenlerin de Allah Belasını Versin İnşaallah...
    Cevapla
  • Pars 8 ay önce Şikayet Et
    Adam süper akıllı başka ne beklenirki
    Cevapla
  • ismail. 8 ay önce Şikayet Et
    Heykel ve put resmi
    Cevapla
  • Türk oğlu TÜRK 8 ay önce Şikayet Et
    Umudumuz Şaban.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR