Enlerin Türkiye'sinde CHP vaadi: En büyük Atatürk silüeti!

Son dönemde yerli ve milli hamleleriyle dünya ölçeğinde ivme kazanan Türkiye devasa icraatlara imza atarken, CHP'de heykel zihniyeti sürdürülüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.03.2024 14:05 GÜNCELLEME 10.03.2024 14:05 SİYASET
Enlerin Türkiye'sinde CHP vaadi: En büyük Atatürk silüeti!
Enlerin Türkiye'sinde CHP vaadi: En büyük Atatürk silüeti!
  • HABER7

Dünyada 5. nesil savaş uçağı yapabilen 5 ülke arasına giren, SİHA ihracatında dünyanın en büyüğü olan, dünyanın en büyük 100 savunma şirketi arasına 5 yerli firma dahil etmeyi başaran, Avrupa’nın en büyük güneş santralini aktif eden, Avrupa’nın en yoğun uçuşlu havalimanına sahip olan, Avrupa’nın en uzun karayolu tünelini hizmete alan, dünyanın en uzun orta açıklıklı köprüsünü 4 yılda inşa eden Türkiye’nin yerli ve milli odaklı yükselişine CHP ayak uyduramıyor.

Türkiye’nin yeni yüzyılına dair hiçbir proje ortaya koyamayan CHP, yerel seçimde de aynı anlayışını sürdürüyor.

2024 TÜRKİYESİ VAADİ: KARADENİZ’İN EN BÜYÜK SİLÜETİ!

CHP’nin Karabük’teki tek belediyesi olan Safranbolu’da 2024 seçimlerinde yeniden aday gösterilen Elif Köse, “Batı Karadeniz’in en büyük Atatürk silüetini oluşturmayı” seçmene vaat olarak sundu.

Vaat tanıtım toplantısında konuşan CHP’li Köse, “Cumhuriyetimizin 100. yılında Dünya Miras Listesinde bulunan kentimize yakışır bir şekilde Atamızın anısını yaşatmak ve milli değerimize sahip çıkmak amacıyla Safranbolumuzun girişine Batı Karadeniz’in en büyük Atatürk silüetini kazandıracağız.” dedi.

_____________

DEPREM İÇİN TOPLADIĞI YARDIMLARI SEÇİM İÇİN KULLANMIŞTI

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin deprem bölgesine ulaştırmak üzere oluşturulan yardım kolilerinin bir kısmını CHP Erzin ilçe teşkilatına gönderdiği, kalan kolileri 1 yıl boyunca depoda beklettiği, seçimlere kısa süre kala “kumanya” adı altında dağıtmaya başladığı ortaya çıkmıştı.

Yardım kolilerinin 10 Mart 2023 tarihinde alındığı, büyük kısmının deprem bölgesine ulaştırılmadığı gibi geçtiğimiz ramazan ayında da dağıtılmayıp depoda bekletildiği belirtilmişti.

 

KAYNAK : Haber7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 37 TÜMÜ
  • Mahzun 1 ay önce Şikayet Et
    Heykel yapmak beceri ister.Çünkü muadili yoktur.Onun için fiyatı da belirli deyildir.Masrafı yoktur.biraz alçı biraz boya,gelsin paracık lar.Yaz kızım melahat.Onun için herkes yapamaz.selamlar
    Cevapla
  • Envers 1 ay önce Şikayet Et
    Way sanırsın bin kişiye ekmek kapısı yani fabrika acicak gibi konuşuyor meherse ölü masraf yani CHP'nin en büyük projesi heykel
    Cevapla
  • HaymanaLi 1 ay önce Şikayet Et
    Bende Safranbolu lu Şeyhbizin aşiretine ve müslüman Lara sesleniyorum bu CHP zihniyeti sadece heykel vaatleri var hiç Allah rızası için halkı düşünen biri varmı bunların derdi Atatürk üzerinden tüccar lik yapmak
    Cevapla
  • Heykel ihracatı 1 ay önce Şikayet Et
    İnsan doğar Yaşar ve ölür Ölüme inanmayanlar halen taşlaşmış zihinlerle hareket ediyor. Memlekette taş çok mermer ihracatı bayağı fazla Yeni sektör kursalarda dünyanın en iyi helkeycisiyiz.Ucuza mal edip yurtdışından satsalar da milli gelire katkı sağlasalar daha güzel iş ve heykelcilik yapmış olmazlar mı?
    Cevapla
  • İslam Sancağı 1 ay önce Şikayet Et
    Yobazın en alası bunlar işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR