Son Dakika: Türk Yahudi Toplumu'ndan İsrail'e sert tepki

Son dakika haberi... Türk Yahudi Toplumu, "Masum sivillerin her ne koşulda ve nerede olursa olsun -özellikle hastane, okul, huzurevi vb- hedef alınmalarını , katledilmelerini şiddetle reddediyor ve kınıyoruz!" açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2023 14:23 GÜNCELLEME 18.10.2023 15:28 GÜNCEL
Son Dakika: Türk Yahudi Toplumu'ndan İsrail'e sert tepki
Son Dakika: Türk Yahudi Toplumu'ndan İsrail'e sert tepki

SON DAKİKA HABERİ: Türk Yahudi Toplumu, işgalci İsrail'in terör eylemlerine sert tepki göstererek bir açıklamada bulundu.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"Masum sivillerin her ne koşulda ve nerede olursa olsun -özellikle hastane, okul, huzurevi vb- hedef alınmalarını, katledilmelerini şiddetle reddediyor ve kınıyoruz! “Bu, uluslararası hukuk tarafından da insanın en temel beklentisi olan -yaşam hakkını- ortadan kaldıran bir durumdur”, kabul edilir, savunulur, mazeret gösterilir HİÇBİR tarafı yoktur. Bu bağlamda devletimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin, huzurun acilen sağlanması için ilk günden beri gösterdiği çabaları destekliyor, tüm insanların bir an önce kalıcı bir barışa ulaştırılmalarını diliyoruz."

KAYNAK : Haber7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 198 TÜMÜ
  • Musa 6 ay önce Şikayet Et
    TUrkiyede yașayan yahudi uyruklu vatandaş iyi bir baslik olmuş .Yanlızzz bir sorunda var bilelim bunlardan kac kiși șu an israilde Askerde gönüllü bilelim ki yarınlar için
    Cevapla
  • Barboros 6 ay önce Şikayet Et
    Suriyeleri gonderene kadar Yahudileri gönderin
    Cevapla
  • Yazık 6 ay önce Şikayet Et
    Bizde sağlam iman olsa Türk yahudileri dahi tirtir titremeleri gerekir Türkiye’den kaçması gerekirdi, kimse erkeklik yapmasın burada
    Cevapla
  • Kudüsün fedâileri 6 ay önce Şikayet Et
    İnsanlık tarihinde kaypaklık ,döneklik ,kalleşlikte üstüne yoktur hemen kamufle vee yalanla ağlamada üzerlerinyoktur beyazını sinagoglarda özgürce ve de içten sinsi ce takip ederler?! Acımayana hiç acımayacak!!!?!topunu sürün gitsinler??!!
    Cevapla
  • memed 6 ay önce Şikayet Et
    ALLAH hepinizin belasını versin, aşağılık düzenbaz hırsızlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR