Kastamonu'daki feci kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kastamonu-Taşköprü kara yolunda 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan otobüs kazasına ilişkin soruşturma başlatılarak, 2 cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.01.2024 10:02 GÜNCELLEME 26.01.2024 10:14 GÜNCEL
Kastamonu'daki feci kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı
Kastamonu'daki feci kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul-Sinop seferini yapan yolcu otobüsünün Kastamonu-Taşköprü kara yolunda devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 6 kişiye rahmet, yaralılara şifa diledi.

Son dakika haberi: Kastamonu'da yolcu otobüsü devrildi: Ölü ver yaralılar var!Son dakika haberi: Kastamonu'da yolcu otobüsü devrildi: Ölü ver yaralılar var!

İKİ CUMHURİYET SAVCISI GÖREVLENDİRİLDİ

Kazayla ilgili Taşköprü Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığı bilgisini paylaşan Tunç, bu kapsamda 2 cumhuriyet savcısı görevlendirildiğini kaydetti.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde sabah saatlerinde yolcu otobüsü tarlaya devrilmiş, 6 kişi yaşamını yitirmiş, 33 kişi yaralanmıştı.

KAYNAK : AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • İbrahim Adem 3 ay önce Şikayet Et
    Yıllarca otobüs şoförlüğü yapmış biri olarak, bu yolda kazanın sebebi şoförün tecrübesizliği yada herhangi bir hastalığının olması olabilir.Bu yolda nice buzlu, karlı durumlar oldu nerdeyse sıfır kaza! Aynı mevkii de bu 3.otobüs kazası.Yolun fiziki durumu da mühendislerce gözden geçirilmeli.
    Cevapla
  • adam 3 ay önce Şikayet Et
    Bu otobüs işi nasıl olacak pkk yı geçti bunlar dur diyen yokmu
    Cevapla
  • Vahim 3 ay önce Şikayet Et
    Şoför suçlu olay bitti..Öyleyse neden intihar ediyorlar onu soruşturun..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR