CHP'deki 'balya balya para' skandalında yeni gelişme! İmamoğlu'nun inşaat müdürü de karede

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Fatih Keleş’in para destelerini saydığı görüntülerdeki diğer bir kişinin, İmamoğlu’nun sahibi olduğu İmamoğlu İnşaat’ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.03.2024 22:43 GÜNCELLEME 12.03.2024 23:25 GÜNCEL
CHP'deki 'balya balya para' skandalında yeni gelişme! İmamoğlu'nun inşaat müdürü de karede
CHP'deki 'balya balya para' skandalında yeni gelişme! İmamoğlu'nun inşaat müdürü de karede

CHP’deki kirli para trafiği iddiasına ilişkin para sayma görüntülerinin yankıları sürüyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kasası olarak bilinen İBBSK Başkanı Fatih Keleş'in balya balya para saydığı görüntüler ortalığa saçıldı.

İMAMOĞLU'NUN TALİMATLARIYLA HAREKET EDİYOR

Daha önce delege borsası iddialarıyla gündeme gelen CHP'li Erkan Çakır, çanta dolusu para sayan Fatih Keleş'in Ekrem İmamoğlu'nun talimatları doğrultusunda hareket ettiğini iddia ederken CHP'den konuya ilişkin açıklama geldi.

'BİNA ALDIK' SAVUNMASI

Panikleyen CHP İstanbul İl Başkanlığı videodaki paraların bağış yoluyla elde edildiğini, partinin il başkanlığı binasının alımı için kullanıldığını açıkladı ancak şaibeler daha da arttı.

BU KEZ TL DEĞİL, EURO SAYDILAR

Bazı sosyal medya hesaplarınca CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği belirtilen görüntülerde para sayma anları yer alıyordu. Balya balya Türk liralarının kule yapıldığı videonun ikinci perdesi de ortaya çıktı. CHP'li İBB Başkanı'nın 'kasası' olarak bilinen Fatih Keleş'in bavullar dolusu parayı paketleme anlarına ait görüntülere yenisi eklendi. Yeni görüntülerde CHP'lilerin bu kez deste deste euroları saydıkları belirlendi. 

CHP’nin satın aldığı il başkanlığı binasının müteahhidi rüşvet operasyonunda tutuklanmışCHP’nin satın aldığı il başkanlığı binasının müteahhidi rüşvet operasyonunda tutuklanmış

KELEŞ'İ SAVUNDU: CAN BİR YOL ARKADAŞIM

Nihayet bugün konuya ilişkin açıklama yapan Ekrem İmamoğlu şaibeli paralarla görüntüleri çıkan Fatih Keleş'i savundu. Paranın kaynağına ilişkin konuşmayan İmamoğlu, "CHP İl binasının satın alma sürecindeki bir hukuk ofisinde yapılan bir işlemin orada benim çok değer verdiğim can bir yol arkadaşım var. Siyasi yol arkadaşlarım var o görüntüde... O görüntü üzerinden siyasi yaygara çıkarmaya çalışanların kötülükçü akılları var." iddiasında bulundu.

İMAMOĞLU'NUN İNŞAAT ŞİRKETİNİN MÜDÜRÜ DE PARA SAYILAN ODADA

Kayıt dışı olduğu tahmin edilen paranın kime ait olduğu ve ne için kullanıldığı sosyal medyada en çok merak edilen konu olarak gündemde yer tutarken, görüntülerde yer alan diğer bir kişinin de Ekrem İmamoğlu’nun sahibi olduğu İmamoğlu İnşaat’ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz olduğu ortaya çıktı.

İBB Haber'de yer alan iddiaya göre; İmamoğlu İnşaat’ın Genel Müdürü Yılmaz’ın aynı zamanda Fatih Keleş’in başkanlığını yaptığı İBB Spor Kulübü’nün mali işler yöneticisi olduğu öğrenildi.

İMAMOĞLU'NUN BİRDEN FAZLA ŞİRKETİNDE SÖZ SAHİBİ

Yılmaz’ın Ekrem İmamoğlu’nun bir diğer şirketi SSB Gayrimenkul AŞ’nin de yönetim kurulu üyesi olduğu anlaşıldı.

Görüntülerdeki Tuncay Yılmaz’ın İmamoğlu İnşaat’ın Genel Müdürü olduğunu gösteren belge...

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 90 TÜMÜ
  • İsakaya 1 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu başladı. Daha bu iyi videolar. Daha neler çıkacak. Ama kitle sağlam. Kötülükcu düşünceli insanlar
    Cevapla
  • iso 1 ay önce Şikayet Et
    kendi inşaat şirketlerinde aklıyolar işte neolaçak
    Cevapla
  • umut 1 ay önce Şikayet Et
    pis hırsızlar
    Cevapla
  • Mikail 1 ay önce Şikayet Et
    Bu eko yu chp nin başına getirseler iş bankasındaki bütün hisse leri satar yer
    Cevapla
  • Mehmet Şahin 1 ay önce Şikayet Et
    Sıkştı mı, "kötülükçü", "kötücül" gibi acayip kelimeler ortaya atıyor. Demek ki bı işin içinde de bir oyun var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR