Jandarmadan çocuklara "23 Nisan" sürprizi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bayburt İl Jandarma Komutanlığı, Mutlu İlkokulu öğrencilerine sürpriz yaparak, öğrencileri çeşitli gösterilerle sevindirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2024 08:42 GÜNCELLEME 23.04.2024 09:12 GÜNCEL
Jandarmadan çocuklara "23 Nisan" sürprizi
Jandarmadan çocuklara "23 Nisan" sürprizi

İl Jandarma Komutanlığı Çocuk Kısım Amirliği personelleri tarafından gerçekleştirilen etkinlikte yüz boyama, kukla, palyaço gösterisi gerçekleştirildi, jandarma köpeği 'Özne' tarafından gösteri yapıldı.

Doyasıya bir gün geçiren çocukların mutlulukları ise adeta gözlerinden okundu. Öğrencilere etkinlik sonrası bayrak, balon ve oyuncak kukla hediye edildi.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Mutlu İlkokulu öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlayarak etkinlik kapsamında emeği geçen İl jandarma personellerine teşekkür etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hoca68 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah böyle inançlı askerlerimiz vâr etsin. Halkımız geleceğini düşünmezse ve eçmişi hatırlamazsa oy verdiklerinin bize ve inançlarımıza neler yapabileceklerinin farkına varsınlar.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR