Yola çıkan köpek nedeniyle kamyonla çarpıştı: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı otomobil yan yoldaki hafriyat kamyonuyla çarpıştı. Kazada otomobildeki 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2024 17:24 GÜNCELLEME 20.05.2024 17:24 GÜNCEL
Yola çıkan köpek nedeniyle kamyonla çarpıştı: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Yola çıkan köpek nedeniyle kamyonla çarpıştı: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Kaza, saat 12.30 sıralarında Çanakkale-İzmir kara yolunun Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yola çıkan köpeği fark eden Hasan Özkaya'nın (22) ani manevra yaptığı 10 F 0501 plakalı otomobil kaldırımı aşarak yan yolda seyir halinde ilerleyen V.B. yönetimindeki 10 AEK 163 plakalı hafriyat kamyonu ile çarpıştı. Ön kısmı hafriyat kamyonunun altına giren otomobil hurdaya dönerken, ihbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde otomobil sürücüsü Özkaya ile yanındaki Ali Yıldız (20) ve Nazife Nehir Akyay'ın (22) hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan Fatma Sıla Ecerel (18) ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ecerel'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, çevredekiler kazaya neden olan köpeğin yara almadığını belirtti.

Olay yerine yakın iş yeri bulunan Osman Padem, "İş yerimde otururken bir anda fren sesi duydum. Araç direksiyon hakimiyetini kaybetmiş, iş yerimin önünden geçti. Sonra da uçarak alt yola düştü. Karşı yönden gelen kamyonun altına girdi" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Turabi 1 ay önce Şikayet Et
    Kamyonlar mahelle aralarında bile 120 basıyor yavaş git kaza yapmazsın.Önüne insan çıksa ne olacaktı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR