Köpek vahşetine HAYTAP Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat yorumu: Pireyi deve yapıyorlar

HAYTAP Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat sayıları 10 milyondan fazla olan ve sadece son 45 günde 7 vatandaşın ölümüne sebep olan başıboş sokak köpekleri tehdidi için 'pire deve yapılıyor' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 11:30 GÜNCELLEME 22.05.2024 11:30 GÜNCEL
Köpek vahşetine HAYTAP Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat yorumu: Pireyi deve yapıyorlar
Köpek vahşetine HAYTAP Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat yorumu: Pireyi deve yapıyorlar

Özellikle son yıllarda artan başta çocuk, kadın ve yaşlılar olmak üzere toplumun genelinde kabus haline gelen başıboş sokak köpeği sorunu için gözler 23 Mayıs Perşembe günü Meclis’te olacak. başıboş sokak köpeği sorununa ilişkin düzenleme kabul edildiği takdirde belediyeler başıboş köpekleri barınaklarda toplayıp bakım ve aşılaması yapılacak. Barınaklardaki köpekler 15-30 gün içinde sahiplenen olmazsa uyutulacak.

Bakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısıBakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısı

Saplantılı köpek sever kadından kendisinden yardım bekleyen kadına skandal cevap! Saplantılı köpek sever kadından kendisinden yardım bekleyen kadına skandal cevap!

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat Habertürk TV'de başıboş köpek tehdidinin medyanın bir algısı olduğunu söyledi.

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çocuğun babası: Yemişler çocuğumuSokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çocuğun babası: Yemişler çocuğumu

"PİRE DEVE YAPILIYOR"

Şenpolat yaşanan gerçeklikten tamamen kopup daha da ileri giderek “Medya eli vasıtasıyla küçük bir şey, pire deve yapılıyor. O şekilde anlatılıyor, ortam hazırlandıktan sonra da yasa değiştirilmesi için de ortam hazırlanmış oluyor” dedi.

SKANDAL SÖZLERE CANLI YAYINDA CEVAP SABUNCUOĞLU'NDAN GELDİ

Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Veterinerlik Zootekni Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Sabuncuoğlu, Şenpolat'ın sözlerine şu şekilde cevap verdi;

Algıdan bahsediyorsunuz. Son 45 günkü vakaları özetlemek isterim: 7 insanımız öldü, iki ninemiz paramparça olarak ve kabire eksik konularak vücut bütünlüğü bozularak öldü. 5 vatandaşımız, dün 4 tanesi, daha önceki haftalarda da bir vatandaşımız başıboş köpeklerin sebep olduğu trafik kazası sebebiyle hayatını kaybetti. Bir pireyi deve yapmaktan bahsettiniz. Bir pire ölürse bir pire ölür. Bir deve ölürse bir deve ölür. Bizim 7 vatandaşımız öldü. Bir insan bir hayattır. Pireyi deve yapmak gibi bir şeyden bahsedemeyiz bu şartlarda.

KUDUZ MİHRAKI! "2023'TE 437 BİN VATANDAŞIMIZ ISIRILDI"

Sağlık Bakanlığımız verileri açıkladı; 2023 itibariyle bütün bir yıl boyunca 437 bin vatandaşımız ısırıldılar. Her bir vatandaşımıza 4 doz kuduz aşısı bir doz da tetanoz aşısı yapıldı. Son 45 günde ısırılma vakalarından dolayı vatandaşlarımıza 216 bin doz aşı yapıldı. 

,

 

 

KAYNAK : Haber7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 225 TÜMÜ
  • Hakkı Savun 4 hafta önce Şikayet Et
    Köpekleri öldürme işine yahudi birini görevlendirsinler. Çünkü bu arkadaşlar sadece yahudilerin yaptıklarına kör sağır dilsiz oluyorlar.
    Cevapla
  • aleyka 4 hafta önce Şikayet Et
    Gazzede ölenler için gıkını çıkartmayanlar Vicdanlarını rahatlatmak için köpeklere bol bol mama veriyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    bu adamları saldırgan köpeklerin olduğu bölgeye bırakacaksın başka çaresi kalmadı.
    Cevapla
  • Rah 1 4 hafta önce Şikayet Et
    Sokağa çıkıp dolaştı mı acaba evinde köpek beslemiş mi sormak lazım bakımsız başı boş köpekler insanlara zarar veriyor medya haber yapınca abartmış oluyor
    Cevapla
  • Vatandaş 4 hafta önce Şikayet Et
    5 yaşında çocuk ya da torununu kefenle mezara bu sebeple koy mezara bakalım o pire sana deve mi geliyor yoksa yine pire olarak mı görünüyor. bunlarda vicdan yok ama okulunu bitirip avukat olmuş..güya...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR