Devlet Bahçeli Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde çok sert çıktı: Hesaplaşacağız!

Son dakika: MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Elinde ülkücü kanı taşıyanlarla hesaplaşmayı buradan teklif ediyor hazır olduğumuzu söylüyorum." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2024 14:14 GÜNCELLEME 27.05.2024 15:16 GÜNCEL
Devlet Bahçeli Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde çok sert çıktı: Hesaplaşacağız!
Devlet Bahçeli Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde çok sert çıktı: Hesaplaşacağız!

SON DAKİKA HABERİ: Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde Ankara'da açıklamalarda bulundu. 

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar;

İman ve inanç ile çelikleşen, tehdit karşısında çelişkiye düşmeyen, haklı mücadelede hayatını ortaya koymaktan çekinmeyenlerin ortak ünvanı kahramanlık olarak isimlendirilmiştir. Tadımlık heveslerin değil doyumluk hevesler peşinden gidenlerdir. Onlar minnet etmeden yaşadı, boyun eğmeden var oldu.

Devlet Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP ile ilgili iddialar ayağımızın altındadır!Devlet Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP ile ilgili iddialar ayağımızın altındadır!

"MHP DÜŞMANLARINI HAYRETLE İZLİYORUZ"

Her biri milli ve manevi değerlerle şuur kazandı. Şehadet şerbetinden yudum yudum içip milletimizin ve ülkemizin önünü aydınlattılar. Ülkücü şehitlerimiz elbette ölmedi onlar diridir. Şehitlerimiz ile nefes alıyor, hedeflerimizin rotasını çiziyoruz. Onlara mahcup olmak istemiyoruz. Hain saldırılara cesaretle direniyoruz.

Ülkücü şehitlerimiz milletimizin önünü aydınlattılar. Aramızı karıştırmaya teşebbüs edenleri nefretle takip ediyoruz. MHP düşmanlarını hayretle izliyoruz. 

"ELİNDE ÜLKÜCÜ KANI OLANLARLA HESAPLAŞACAĞIZ"

Dünün ülkücü düşmanlarının kirli oyunlarını bozuyoruz. İftiralara göğüs geriyoruz.
Ülkücülüğü meslek edinenlerin kirli oyunlarını bozuyoruz. Elinde ülkücü kanı taşıyanlarla hesaplaşmayı buradan teklif ediyor hazır olduğumuzu söylüyorum. 

"NİMET BORCUMUZDUR"

Varsa ellerinde bilgi belgeleri adli makamlara sunmalarını ilan ediyorum. Müfterilerle helalleşmeyeceğiz. Bunların üstünden geleceğiz. Komünist taktiklerin davamız etrafında hesap mayınları yakında faillerini patlatacaktır. Bizden olmadığı halde bizimle ilgili konuşan, kokuşmuş zevatın kuyruk acısını biliyoruz. Cumhur İttifakı'nı zafiyete uğratmak maksadı ile bir senaryo ile üzerimize gelenlerin yumuşak karnımızı yoklayanların dış bağlantılı ajanlarla taşeronluk yapanları karşılayıp paramparça etmek nimet borcumuzdur.

Milliyetçi ülkücü camiayı yolundan caydıracak hiçbir güç yoktur. Dün haklıydık bugün de haklıydık yarın da hakkımızı alacağız.

Asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Başka yerde çare aramıyoruz. Aradığımız davamızın özündedir. Milliyetçi Ülkücü Hareketin vatan sevdasını ispat etmesine gerek yoktur. 

"HİÇBİR KARANLIK EMEL ÇİZGİMİZİ BOZAMAZ"

Hiçbir karanlık emel çizgimizi bozmayacaktır. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmadık unutmayacağız. Bize durum hatırlatması yapanları insan yerine koymayacağız. Ülkücü şehitlerimizin aziz hatırası ile biriz beraberiz. Onların dava erliği hiçbir şeyle mukayese edilemez."

KAYNAK : Haber7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Murat 4 hafta önce Şikayet Et
    Ülkücü candır. Vatan için gözünü kırpmadan canlarını feda eder. Ancak bürokraside eğitimi zayıf, ülkücü gözüküp ipe çalışanlar vatandaşı da çalışanı da canından bezdirdi
    Cevapla
  • Sema 4 hafta önce Şikayet Et
    Özgür Özel CHP nin yaptığı ülkücülerle MHP nin arasını karıştırıp ülkücülerden oy almanın derdine düşmüş Sinan Ateş olayını kullanıyor efendim iyi partinin tadına vardı ama yetmez şimdide MHP tarafından oy alayım Emeklilerle ilgilide prim yapmanın derdine düşmüş CHP yi iktidar yapmak için her türlü çılgınlığa girmiş
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    rabbim yar ve yardımcınız olsun, yolunuz açık olsun şer odaklarına fırsat vermesin birliğimiz dirliğimiz daim olsun inşallah
    Cevapla
  • adanalı 4 hafta önce Şikayet Et
    kim bunlar sn başkan açıklayın bizde bilelim
    Cevapla
  • Alilanlı 4 hafta önce Şikayet Et
    Devlet Bahçeli Mert Yiğit davasına sadık adam, takdir ediyorum, yolu ve bahtı açık olsun, Rabbim yardımcısı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR