Tuttuğu takımı küme düşen Bahçeli’den Süper Lig için flaş çağrı!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Süper Lig'de bu sezon küme düşme olmaması çağrısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2024 17:37 GÜNCELLEME 26.05.2024 17:40 SÜPER LİG
Tuttuğu takımı küme düşen Bahçeli’den Süper Lig için flaş çağrı!
Tuttuğu takımı küme düşen Bahçeli’den Süper Lig için flaş çağrı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin destek verdiği Süper Lig ekibi Karagümrük Spor küme düştü. Bahçeli, "Bu sezon küme düşme olmasın" çağrısı yaptı.

Süper Lig’de bu hafta ligin son maçları oynanacak. Şampiyonluk düğümünün de çözüleceği maçların öncesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den sürpriz bir çağrı geldi.

Bahçeli'nin çağrısı, MHP’nin resmi sosyal medya hesabından paylaşıldı. Buna göre, geçen yılki 6 Şubat depremini hatırlatan MHP lideri “Asrın felaketinin yaraları henüz sarılmadı” dedi ve “Türk futbolunun strese girmemesi için bu yıl takımlar küme düşmesin ya da takım sayısı 21'e yükselsin” çağrısında bulundu. 

Süper Lig'de İstanbulspor ve Fatih Karagümrük’ün küme düşmesi daha önce kesinleşmişti. İki takımın yanısıra Pendikspor, Hatayspor, Ankaragücü, Gaziantep FK ve Konyaspor da kümede kalma mücadelesi veriyor.

BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIP KARAGÜMRÜKLÜ OLMUŞTU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçen sene yapılan Beşiktaş-Antalyaspor maçında "Hükümet istifa!" sloganlarının atılmasının ardından Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını açıklamıştı. MHP lideri, Fatih Karagümrük takımını destekleyeceğini açıklayarak, "Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm. Karagümrük'e gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim" demişti.

Resim

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 83 TÜMÜ
  • Allah var gam yok 3 hafta önce Şikayet Et
    Hee oldu alttan gelen takımlar da çıkmasın böyle devam edelim. Sizin işiniz siyaset, futbolla ilgili yorum yapmayın, gerçi siyaset ile de alakanız olmadığı için tutunacak bir dal arıyorsunuz, haklısınız.
    Cevapla
  • sen 3 hafta önce Şikayet Et
    Futbol, siyasete karışmasın
    Cevapla
  • sport 3 hafta önce Şikayet Et
    fenerlilerin yorumlarına bakım manipulatörlerin istediği kıvama gelmişler. alikoç gibi hükümeti suçluyorlar. Fener taraftarı çoğunlukla ak partiye oy verir Erdoğan neden fenerin şampiyon olmasını istemesin ki?ali koç önce chpli sonra fenerli chpnin işine geleni yapar fenerin değil. fener taraftarını ak partiden soğutmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Millet iyice bunadı yav. Memleketin haline bak. Karadeniz fıkrası gibi.
    Cevapla
  • Aydın 3 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun bilge Lider devlet bahceliye ne diyorsa o talimati derhal kabul gormelidir vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR