Bu sefer yer Kırıkkale: Başıboş köpek sürüsünün saldırısına uğradı!

Kırıkkale'de güvercinlerini beslemek için evinin önüne çıkan vatandaş, sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu yaralandı. Talihsiz adamın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2024 13:20 GÜNCELLEME 02.06.2024 13:20 GÜNCEL
Bu sefer yer Kırıkkale: Başıboş köpek sürüsünün saldırısına uğradı!
Bu sefer yer Kırıkkale: Başıboş köpek sürüsünün saldırısına uğradı!

Başıboş köpek sürüleri nedeniyle bir vatandaş daha saldırıya uğradı.

Karşıyaka Mahallesi 2102 Sokak'taki tek katlı müstakil evde yaşayan 54 yaşındaki Nurettin Şahinli, sabah saatlerinde güvencinlerini beslemek için dışarı çıktı.

Bu sırada sokaktan geçen sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan Şahinli, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kurtarıldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Şahinli, çağrılan ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Şahinli sabah saatlerinde güvercinlerini beslemek için evinin önüne çıktığını söyledi.

Bir köpeğin sokakta yattığını ancak fark etmediğini anlatan Şahinli, "Sonra yanımdan bir iki köpek geçti, küçük olan saldırdı. Sonra yatan köpek de kalkarak kovalamaya başladı. Bir iki yerimden ısırdı, kaçmaya çalıştım, caddenin sonunda yıkıldım. Karnımdan, kollarımdan ve parmaklarımdan ısırdı. Olayı gören bazı vatandaşların yardımıyla kurtuldum. Sonra ambulans çağırdılar ve hastaneye gittim." diye konuştu.

Şahinli, hastanedeki tedavisinin ardından evine döndüğünü belirterek, "Sahipsiz köpekler konusunda belediyelerin alakadar olmasını istiyorum. Hayvan barınağını bu köpekler için çok kez aradım, çok fazla duyarlı değiller. Sahipsiz köpekleri mahallelerden toplasınlar. Benim yerimde çocuk falan olsaydı kesinlikle ölürdü." ifadesini kullandı.

KAYNAK : AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Hükumet daha ne bekliyor anlamadım. Daha kaç kişi yaralanıp ölecek. Bir genelge sadece bir genelge yayınla 1 saati almaz bu iş. UYUTULACAK .
    Cevapla
  • delidumrul 4 hafta önce Şikayet Et
    pompalın yok muydu hepsini indireydin hatta arka çıkmaya mani olmaya kalkanı da indirseydin
    Cevapla
  • misafir37 4 hafta önce Şikayet Et
    Yeni PKK lılar. Köpekler ile başarısız devlet. Dıştan bir istila olursa nasıl olur acaba. Allah korusun. Trafik sorunu, insanların birbirini tehdikkar tavrı, herkesin belinde silah, kanun tanımaz millet, sokağa çıkmak için jandarmadan yardım istecek durumdayız.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR