''Dilan Polat'ın cezaevinde olmadığı'' iddiasına soruşturma

Bir televizyon programında, suç örgütü soruşturmasından tutuklu Dilan Polat'ın cezaevinde olmadığına yönelik iddiada bulunulması üzerine soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2024 03:50 GÜNCELLEME 06.06.2024 09:41 GÜNCEL
''Dilan Polat'ın cezaevinde olmadığı'' iddiasına soruşturma
''Dilan Polat'ın cezaevinde olmadığı'' iddiasına soruşturma

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Beyaz TV'de yayınlanan ''Söylemezsem Olmaz'' adlı televizyon programında suç örgütü soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Dilan Polat'ın cezaevinde olmadığına yönelik iddiada bulunulması üzerine harekete geçti.

Başsavcılık, söz konusu iddiaya ilişkin "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan resen soruşturma başlattı.

Ne olmuştu?

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım 2023'te ve devamında düzenlenen operasyonlarda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da aralarında yer aldığı şüphelilerden 16'sı 5 Kasım 2023'te tutuklanırken, hakimlik 27 şirkete kayyum atanmasına hükmetmişti.

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Aslı 3 ay önce Şikayet Et
    Hapisde değil zaten akıl hastanesinde :) Allah şifa versin tabi dalga geçmiyorum
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Ortada Allah dostuyum diye dolasip cemaat yapip olmayan arsalari olmayan icradan arac satislari yapan ama satilan sey hic teslim edilmeyen varken milletin maneviyatini parasina somurene ses yok buna mi var. Davayi red eden savci hakim bu kadin kimi dolandirdi ulkeyi bolmek icin mi ugrasiyor o seh kiliklilar gibi
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Ya onlara hiç bir şey olmaz, sadece gündem zamanları olur.!!!
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Veli adlı yorumcuyla aynı fikirdeyim
    Cevapla
  • velhasıl kelam 3 ay önce Şikayet Et
    bunun için mi soruşturma başlatılmış. adamlar vatana ihanet ediyor. devleti karalıyor. tv lerde o sipikerler gözümüzün içine baka baka yalan haber yapıyor onlara soruşturma olmuyor da.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR