Babalar Günü'nden bir gün önce korkunç cinayet! Oğlunu öldürüp yan koltukta bekledi

Antalya’da Babalar Günü'nden bir gün önce 62 yaşındaki M.K., 26 yaşındaki oğlu İsmail Kök’ü tabancayla vurarak öldürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2024 23:16 GÜNCELLEME 16.06.2024 23:16 GÜNCEL
Babalar Günü'nden bir gün önce korkunç cinayet! Oğlunu öldürüp yan koltukta bekledi
Babalar Günü'nden bir gün önce korkunç cinayet! Oğlunu öldürüp yan koltukta bekledi

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Antalya’nın Serik ilçesindeki Haspınar Mahallesi’nde meydana geldi. M.K. ile oğlu İsmail Kök arasında park halindeki otomobilde tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine M.K. belindeki tabancayı çıkarıp oğlu İsmail Kök’ün boyun bölgesine ateş etti. Silah sesini duyan çevredekiler durumu jandarmaya haber verdi.

İhbarla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri otomobilin sürücü koltuğunda oturur vaziyetteki İsmail Kök’ün hayatını kaybettiğini belirledi.

Yan koltukta oturup ekipler gelene kadar oğlunun başında bekleyen M.K. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

İsmail Kök’ün cenazesi cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

‘YETER ARTIK SENİ ÖLDÜRECEĞİM’

Emekli M.K. ile akaryakıt istasyonunda çalışan oğlu İsmail Kök’ün olaydan önce Pınargözü Mahallesi’ndeki bir restoranda birlikte yemek yiyip alkol aldıkları, daha sonra İsmail Kök’ün kullandığı araçla Haspınar Mahallesi’ne doğru yola çıktıkları öğrenildi. Mahalleye yakın bir yerde durdukları sırada M.K.'nin “Ben biraz uyuyayım” deyip yattığı, uyandıktan sonra da oğlu ile arasında tartışma çıktığı belirtildi. Köye gelmemesi konusunda sürekli ikazda bulunulan İsmail Kök’ün her seferinde köye gelip anne ve babasına hakaret ettiği, bugün de bu nedenle babasıyla aralarında tartışma çıktığı kaydedildi. Tartışmanın ardından M.K.’nin “Yeter artık seni öldüreceğim” diyerek belinden çıkardığı tabanca ile oğlunun boyun ateş ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"PİŞMANIM" DEDİ

M.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından 'kasten adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi. M.K., gazetecilerin sorusu üzerine "Pişmanım" dedi. İsmail Kök'ün cenazesi ise adli tıptaki işlemlerin ardından Haspınar Mahallesi'nde defnedilecek. 

KAYNAK : DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Ümmügülsüm 41 1 hafta önce Şikayet Et
    beşer için felah bulma ve kurtuluş ancak emir ve yasaklara uymaktadır “Eğer yasaklandığınız büyük günahlardan “kaçınırsanız”, sizin diğer günahlarınızı örteriz ve sizi şerefli bir yere sokarız.” (Nisa, 4/31) insan aklı ile değerlendirir ama kararını gönlü ile verirken bu yoldaki tuzaklardan kendini ailesini korumalıdır
    Cevapla
  • Ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Oğluyla alkol içen baba mı? cinayetin sebebi belli şu aile yapısına bak.
    Cevapla
  • ÇAycuma67 1 hafta önce Şikayet Et
    Baba tarafindan kurulmuṣ bir tuzak.Normal kafayla yapamayacağini.Böyle yapmiṣ..Canice iṣlenen katliam...Cezasi Yok adaletin tecelli edeceğine inanmiyorum..En kisa zamanda çikar..Adalet,????
    Cevapla
  • tahsin 1 hafta önce Şikayet Et
    Baba oğul rakı içersen ya onseni vurur ya sen onu
    Cevapla
  • Türk 1 hafta önce Şikayet Et
    Alkol uyusdurucu nerdeyse ölüm ordadir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR