Hacer'i 120 bıçak darbesiyle katleden eski sevgilinin son mesajı ortaya çıktı

15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp'i 120 bıçak darbesiyle katleden eski sevgili Umut Erhan Y.'nin genç kıza yazdığı son mesajında "Sana son kez bir hediye getireceğim" dediği ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2024 12:56 GÜNCELLEME 18.06.2024 12:56 GÜNCEL
Hacer'i 120 bıçak darbesiyle katleden eski sevgilinin son mesajı ortaya çıktı
Hacer'i 120 bıçak darbesiyle katleden eski sevgilinin son mesajı ortaya çıktı

İzmir'de 15 yaşındaki eski sevgilisi Umut Erhan Y. tarafından 120 bıçak darbesiyle katledilen Hacer Çağla Çetinalp cinayetinde yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. 

İtiraf etti: 120'ye yakın bıçak darbesiyle öldürmüş! Korkunç cinayet...İtiraf etti: 120'ye yakın bıçak darbesiyle öldürmüş! Korkunç cinayet...

"SANA SON KEZ BİR HEDİYE GETİRECEĞİM"

SABAH'ın haberine göre; 15 yaşındaki Hacer'in 4 ay önce ayrıldığı eski sevgilisi genç kıza buluşmaya ikna etmek için mesajlar atmaya başladı. Y., genç kızı ikna etmek için "Ben yakında Artvin'e gideceğim. Gitmeden önce seni son kez görüp veda etmek istiyorum. Sana o kötü lafları sinirle yazdım. Normalde sana hala aşığım. Sana son kez bir hediye getireceğim" dediği öğrenildi. 

Genç kızın eski sevgilisin attığı mesajları bir arkadaşına anlattığı ve teklifi 'düşüneceğini' söylediği belirlendi. 

HACER BABASINA DA ANLATMIŞ

Öte yandan olaydan sonra gözaltına alınan ve savcılıktan serbest kalan baba İ.U.Ç. ile kızı arasında cinayetten saatler önce Whatsapp üzerinden yapılan son yazışmalar da ortaya çıktı.

Hacer'i vahşice katleden 15 yaşındaki eski sevgili tutuklandıHacer'i vahşice katleden 15 yaşındaki eski sevgili tutuklandı

Yazışmalarda Hacer Çağla'nın babasına 'Cumartesi günü bize gelmek ve konuşmak istiyormuş' dediği, İ.U.Ç.'nin ise 'Bana getir bu eve. Annene gitmez. Annen onu eve almaz' diye cevap verdiği görüldü.

Hacer Çağla'nın 'Anneme söylemeyeceğim.Umut geldiğinde öğrenecek' ifadesine baba İ.U.Ç.'nin 'kapıdan almazsa ne yapacaksın?' dedi. İ.U.Ç.'nin daha sonra 'Yemezse bana getir. Bekleyeceğim. Onunla konuşmak istiyorum. Şu Artvin meselesini babam soruyor de. Benim için önemli. Çocuğu seviyorum. Dönecek mi?' şeklinde, Hacer Çağla'nın ise 'Artvin'e gidip bir daha geri dönmeyecekmiş' diye yazması dikkat çekti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK : SABAH
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Mehmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Hemde eski sevgilisi 60 yaşındamı
    Cevapla
  • SELAMET 1 hafta önce Şikayet Et
    ULAN BİR BABA NASIL BÖYLE DAVRANIR....YAZIK OLMUŞ KIZA HADİ ONLAR CAHİL ÇOCUK BE ADAM SEN NASIL bir kafaya sahipsin....
    Cevapla
  • Efe 69 1 hafta önce Şikayet Et
    Yahu Kardeşim 15 Yaşında Ne Sevgilisi? Bu İktidar Ne İş Yapıyor? İnsanlık Bukadar Başıboş Bırakılırsa?
    Cevapla
  • 1 hafta önce Şikayet Et
    Ne yapsın iktidar? Herkesin başına ahlak polisi mi diksin?
    Cevapla
  • Müslüman 1 hafta önce Şikayet Et
    Ö öldürülen kız babasıyla mesajlaşıyor Babası da akıl veriyor Sübhan allah Kelimelerin bittiği yerdeyiz biz nasıl bahale düştük Sonuçta ortada acınacak biri varsa o da Kızın ailesi !!! İslam unutulmuş yuvalar harap
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin. çocuk yaşta sevgili oluyorlar ve herşey normal oluyor. O yaşta evlenen de çocuk gelin oluyorlar böyle carpik bir düzen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR