54 yaşındaki kadına saldırmışlardı: Rottweiler cinsi köpeklerin sahibi hakkında karar

Niğde'de evine giderken önünden geçtiği fabrikadaki Rottweiler cinsi 2 köpeğin saldırdığı 54 yaşındaki Meryem Birol'un hastanede tedavisi sürerken, gözaltına alınan hayvanların sahibi H.K. ise serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2024 10:46 GÜNCELLEME 24.07.2024 10:48 GÜNCEL
54 yaşındaki kadına saldırmışlardı: Rottweiler cinsi köpeklerin sahibi hakkında karar
54 yaşındaki kadına saldırmışlardı: Rottweiler cinsi köpeklerin sahibi hakkında karar

Olay, 22 Temmuz'da saat 20.00 sıralarında Altunhisar ilçesinde meydana geldi.

2 KÖPEK BİRDEN SALDIRDI

Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nde bakım personeli olarak çalışan Meryem Birol, iş yerinden çıkıp evine giderken, önünden geçtiği fabrikadaki Rottweiler cinsi 2 köpeğin saldırısına uğradı.

Çevredekilerin müdahalesiyle köpeklerden kurtulan Birol, sol kolu, sol bacağı, ağız ve burnunun kenarlarından yaralandı. İhbarla bölgeye sevk edilen ambulansla Altunhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Meryem Birol, buradaki müdahalenin ardından Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Birol’un hastanede tedavisi sürerken köpeklerini sahibi H.K. ise gözaltına alındı. Öte yandan, köpeklerin saldırısı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

SERBEST BIRAKILDI

Meryem Birol'un şikayetçi olduğu H.K., İlçe Tarım Müdürlüğü kontrolünde 10 gün karantinaya alınan köpeklerinin karnesi olduğunu ve düzenli olarak aşılarının yaptırıldığını söyledi. H.K. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili savcılık soruşturmasının sürdürüldüğü bildirildi.

KAYNAK : DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 48 TÜMÜ
  • Gerçekler 1 ay önce Şikayet Et
    Şimdi yarın öbür gün bu kararlara imza atanlar vicdanen nasıl rahat edecekler bakın sahibini geçtim yaptığı yanına kâr kaldı zaten basit bir bağlama önlemi bile bu olayları ortadan kaldırır ama adalet yok gitti ve herşey gitti maalesef adalet olduğunda önce adalet dağıtırken yolu şaşanlara bedel ödetilir ve ibreti alem için örnek olur yazıklar olsun
    Cevapla
  • bay 69 1 ay önce Şikayet Et
    bu nasıl adalet bütün suclu zavallı bayan olmuş mevlam sabırlar versin ekmek su aş iş gecıka bilir devlete baş vurmakta geçika bilir faka adalet gecıkmaz tez verilmeli ne güzel söylemiş sultan abdulhamithan cennet mekan
    Cevapla
  • mahmut 1 ay önce Şikayet Et
    Kadına kamu davası açılmalı. Kendisini iki tanecik özel cins köpekten koruyamamış, yaralanmış, hastaneyi, polisi ve savcıyı boş yere meşgul etmiş, o köpek sahiplerini de derinden üzmüş, köpeklerin hakkına girmiştir. En ağır ceza ile cezalandırılmalı
    Cevapla
  • Cin Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Hayvanların sahibi serbest bırakıldığına göre kanun nazarında hayvanların sahibinin hiçbir sorumluluğu yok demek ki! Yahu bu kanunları bu millete zulmetmek için mi yapıyor seçilmiş efendilerimiz? Vallahi bir daha sandığa gidip oy kullanmayacağım!
    Cevapla
  • Urfalı 1 ay önce Şikayet Et
    Şimdi bu mahkeme köpeğin sahibini niye aldın derdi neydi ne işe yaradı verdiği karar ne işe yaradı adamı niye bıraktı böyle bir dava mı olur yani ülkemizde suç işleyen yanına Kargalı ceza yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR