Selçuk Bayraktar'dan İsmail Haniye mesajı

Selçuk Bayraktar, İsmail Haniye'nin şehit edilmesinin ardından, "Ailesinin, kardeş Filistin halkının, İslam Alemi'nin ve emperyalizmin çelik dişlilerine direnen tüm insanlığın başı sağ olsun. Kırılır da bir gün bütün dişliler." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2024 10:50 GÜNCELLEME 31.07.2024 11:49 GÜNCEL
Selçuk Bayraktar'dan İsmail Haniye mesajı
Selçuk Bayraktar'dan İsmail Haniye mesajı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Filistin direnişinin önde gelen siyasi isimlerinden İsmail Haniye’nin hain ve insanlık dışı bir suikast sonucu şehit edildiğini üzüntüyle öğrendim. Tüm dünya halklarının gönlünde büyüyen Filistin direnişi barbar siyonistlere karşı mücadelesine devam edecektir." dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bayraktar şu ifadeleri kullandı:

"Kazanan er ya da geç iyiler olacaktır. Rabbim şehadetini mübarek eylesin. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Ailesinin, kardeş Filistin halkının, İslam Alemi'nin ve emperyalizmin çelik dişlilerine direnen tüm insanlığın başı sağ olsun. Kırılır da bir gün bütün dişliler..."

KAYNAK : Haber7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • Vatandaş 1 1 ay önce Şikayet Et
    Gerçek Ümmeti Muhammed'in başı sağolsun. Allahu tealam Kardeşimizin Şefaatlerine bizleri nail eylesin Efendimize S.A.V 'e komşu eylesin. Amin.
    Cevapla
  • hakıkatler... 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesın Fılıstın halkının davası muslumanlıgın sıyonıst rejıme karsı savasıdır...
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    rahman bize nasip etsin etsinki kinimiz azalsın ama asla bitmeyecek .ingilizi abd liyi itrailliyi yüzbin defa öldürsem tekrar canlansalar beşyüzbin defa daha öldürsem yine kinim sogumayacak mevla bize naşip etsin .
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim şehadetlerini kabul eylesin.Alemi-İslama birlik,beraberlik ve şuur ihsan eylesin .
    Cevapla
  • CENK VAKTİ 1 ay önce Şikayet Et
    AMİN.. ALLAH c.c. İsmail Haniye kardeşimden razı olsun, mekanı cennet, makamı ali, peygamberimiz HZ. Muhammed s.a.v.'e komşu olsun. AMİN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR