Erdoğan duyurdu! Türkiye'de şehit Haniye için bir günlük milli yas ilan edildi

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Tahran'da düzenlediği suikast saldırısı sonucu şehit edilen İsmail Haniye için Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edildiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.08.2024 21:35 GÜNCELLEME 02.08.2024 10:24 GÜNCEL
 Erdoğan duyurdu! Türkiye'de şehit Haniye için bir günlük milli yas ilan edildi
Erdoğan duyurdu! Türkiye'de şehit Haniye için bir günlük milli yas ilan edildi

Son dakika milli yas haberleri: Türkiye'de, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin şehit edilmesi nedeniyle bir günlük milli yas ilan edildi.

'1 GÜNLÜK YAS İLAN EDİLMİŞTİR'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi X hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Filistin Davasına olan desteğimizi göstermek amacıyla, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye’nin şehadeti sebebiyle yarın 1 günlük milli yas ilan edilmiştir." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İran'ın başkenti Tahran'da İsrail tarafından düzenlenen suikast saldırısı sonucunda şehit olmuştu.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 77 TÜMÜ
  • Bir Akıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc mekanını cennet etsin.
    Cevapla
  • Asım’ın Nesli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar şerefli bir rütbe , kadar şerefli bir mücahid ;Şehid İsmail Haniyye ….
    Cevapla
  • Maşallah 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah reis. güzel karar. yanındayız EvvelAllah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • …. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bile hazmetmeyenler var.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet yapmış başımızın üstünde yeri var. ama kişisel olarak gereksiz karar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR