Diyarbakır Valiliği'nden kayıp Narin Güran'a ilişkin açıklama

Diyarbakır Valiliği, bazı sosyal medya hesaplarında kayıp olarak aranan Narin Güran’ın cenazesinin bulunduğuna yönelik yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Valilik, çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2024 09:21 GÜNCELLEME 25.08.2024 10:18 GÜNCEL
Diyarbakır Valiliği'nden kayıp Narin Güran'a ilişkin açıklama
Diyarbakır Valiliği'nden kayıp Narin Güran'a ilişkin açıklama

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustosa Kur'an kursundan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Narin Güran'ı (8) arama çalışmaları 3’üncü günde de devam ediyor.

Diyarbakır Valiliği küçük kızın bulunduğuna dair yapılan sosyal medya paylaşımlarına ilişkin açıklama yaptı. 

Narin Güran kimdir? Diyarbakır’da kayıp 8 yaşındaki çocuğun son durumuNarin Güran kimdir? Diyarbakır’da kayıp 8 yaşındaki çocuğun son durumu

Diyarbakır'da 4 gündür aranan Narin Güran'ın son görüntüleri ortaya çıktıDiyarbakır'da 4 gündür aranan Narin Güran'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Valilikten yapılan açıklamada, “Kayıp kız çocuğu Narin Güran‘ın (8) bulunabilmesi amacı ile valiliğimiz koordinasyonunda AFAD İl Müdürlüğümüze ve İl Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekiplerce geniş çaplı arama faaliyetine titizlikle devam edilmektedir. Vatandaşlarımızın, sosyal medya hesaplarında paylaşılan bu tarz asılsız iddialara itibar etmemeleri rica olunur” denildi.

KAYNAK : İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Türkoğlu 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah esirgesin inşallah bulunur.Çocuğa zarar veren her kim olursa ulu çınarda sallandırmadıkça içiniz soğumaz ve öfkemiz dinmez.Allah yardımcısı olsun korusun inşallah ailesine kavuştursun.
    Cevapla
  • urfalimuslum 3 hafta önce Şikayet Et
    pkk ya dikkat!!
    Cevapla
  • memo 3 hafta önce Şikayet Et
    mahalleden, akrabadan tanıyan biri kaçırmıştır, guruptan bakan çocuk onun nereye gittiğini görüyor.
    Cevapla
  • siirtli 3 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim peygamber efendimizin yüzü hürmetine ailesine selametle kavuşsun amin amin amin
    Cevapla
  • ortada biri var!! 3 hafta önce Şikayet Et
    kizin son videosunu izledim cocuklardan ayriliyor farkli yone yoneliyor ve o cocuklar hic tepki vermiyor arkadaslarinin yanindan ayrilmasina> kendi fikrim kizin tanidigi veya o cocuklarinda bildigi bir kisi kiza sesleniyor ve kiz ona gidio....
    Cevapla
  • İsm 3 hafta önce Şikayet Et
    Video yeni değil, aylar önce çekilmiş. Çocuğun son görüntüsü ama son anlarının görüntüsü değil.
    Cevapla
  • Devran 3 hafta önce Şikayet Et
    Olabilir. Terör örgütüne eleman kazandırma faaliyeti de olabilir. Ailenin bilgisi de olup korkudan bilmiyor gibi de yapıyor olabilirler. Dikkatle incelenmesi gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR