Diyarbakır'da 4 gündür aranan Narin Güran'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 4’üncü gününde devam ediyor. Narin'in Kuran kursu çıkışındaki son görüntüleri ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2024 17:29 GÜNCELLEME 26.08.2024 17:05 ÜLKE'DE BUGÜN
Diyarbakır'da 4 gündür aranan Narin Güran'ın son görüntüleri ortaya çıktı
Diyarbakır'da 4 gündür aranan Narin Güran'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Diyarbakır'da 21 Ağustos’ta öğleden sonra Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde Kur’an kursuna giden Narin Güran (8), kurs çıkışı evine dönmeyince ailesi ve mahalleli tarafından arama çalışması yapıldı.

Arama çalışmaları sürerken Kur'an kursu çıkışı Narin'in son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde çocuklar evlerine yürürken Narin'in çocuklardan ayrıldığı görüldü.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kur'an Kursu çıkışı görüntülenen Narin'in çocuklardan ayrılıp başka bir tarafa doğru ilerlediği anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Serra 3 hafta önce Şikayet Et
    Bence 16yasindan küçük çocukların kaybolmasinda ailelerin de sorumlu tutulmasi gerekir zira o cocuk kaybolmasa dahi araba carpsa bir sey olsa bakma sorunlulugu ailededir ailenin de daha bilinçli olmasi lazim yazık
    Cevapla
  • ömür geçer 3 hafta önce Şikayet Et
    ALLAH tez zamanda ailesine kavuşturur inşallah
    Cevapla
  • memo 3 hafta önce Şikayet Et
    tanıyan en yakın komşu vya akraban kaçırmış olmalı, komşularından yalnız yaşıyan var mı
    Cevapla
  • zafer gülten 3 hafta önce Şikayet Et
    çocuğun kalabalıktan ayrılıp başka bir tarafa gittiği yazıyor,yani eve dönüş yolundan mı ayrılmış,yada dünkü haberde yazdığı gibi akraba çocuklarını ziyaretemi gitmek istiyor.bunlar değilse çocuğu birisi tehdit yada hediyeyle kandırdı,kurs çıkışı şuraya gel dedi,kızın izini sürecek eğitimli köpek yokmu orada,köpek bir ip ucu bulabilirdi,
    Cevapla
  • Xyz 3 hafta önce Şikayet Et
    Önce yakın komşuları ve akrabaları sorgulayın. İnşaAllah sağ sağlim bulunur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR