Son dakika: Narin cinayetinde itirafçı savcılığa sevk edildi!

Son dakika haberi: Narin'in ölümüyle ilgili itirafçı şüpheli N.B., adliyeye sevk edildi. Gözaltındaki şüphelilerin sorgulamalarının devam ettiği bildiriliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2024 17:05 GÜNCELLEME 10.09.2024 17:05 GÜNCEL
Son dakika: Narin cinayetinde itirafçı savcılığa sevk edildi!
Son dakika: Narin cinayetinde itirafçı savcılığa sevk edildi!

SON DAKİKA: Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasına ilişkin sıcak bir gelişme yaşandı. 

Kaybolduktan 19 gün sonra derede cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın (8) ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 şüpheliden olan ve ifadesinde Salim Güran’ın, Narin’in cesedini saklaması için kendisine 200 bin lira teklif ettiğini ve ardından çuvala koyarak dere kenarında sakladığını itiraf eden Nevzat B. adliyeye sevk edildi.

İTİRAFÇI YAKAYI NASIL ELE VERDİ?

Narin’in, en son 21 Ağustos günü saat 15.15’te eve giderken okulun güvenlik kamera görüntüsüne yansımıştı. Karadan ve havadan arama çalışmaları devam ederken 19’uncu gün 8 yaşındaki Narin’in cansız bedeni, mahalleye yakın mesafeden geçen Eğertatmaz Deresi’nde üzeri taşla örtülmüş ve çalılarla gizlenmiş şekilde çuval içerisinde bulundu.

Kırmızı araba detayı

Çok yönlü sürdürülen soruşturma kapsamında jandarma ekipleri, Narin’in cansız bedeninin bulunduğu dereye çıkan yol ve bölgedeki tüm kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Soruşturmaya ilişkin yeni bir bilgi geldi. TRT Haber'in haberine göre; saniye saniye incelenen kamera görüntülerden Narin’in kaybolduğu bildirilen 21 Ağustos günü Eğertutmaz deresine giden patikada, kırmızı bir otomobilin saat 15.40 ile 16.30 arasında 50 dakika boyunca park halinde olduğu tespit edildi.

Ekipler, plakasını tespit ettikleri kırmızı otomobili bulup sürücüsü sıva ustası N.B.’ye ulaştı. Yapılan sorguda N.B., Narin’in cansız bedenini nasıl amcadan alıp, dereye gömdüğünü anlattı.

KAYNAK : AJANSLAR, TRT HABER
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    birde bunları hapisde beslerik
    Cevapla
  • Malatyalı 1 hafta önce Şikayet Et
    İdam idam idam töbe haşa siz Allah' ten dahamı merhametlısınız ki Allah'hın kanununı iptal ediyorsunız kendi kendine oyduruk bir kanun getırıyorsunuz
    Cevapla
  • ANTİ SOSYAL 1 hafta önce Şikayet Et
    Adaleti tanıyanınız var mı......
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Cemal kaşıkçı misali yok edicen bunları köy değil şeytan yuvası
    Cevapla
  • Orhan 1 hafta önce Şikayet Et
    Idam idam kesin gelmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR