Adliyede ifade verirken görüntülendi! Narin'in annesinin kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı

Diyarbakır'da cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturması kapsamında tutuklanan anne Yüksel Güran'ın adliyede ifade verirken çekilmiş kelepçeli fotoğrafları ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2024 14:57 GÜNCELLEME 15.09.2024 14:58 GÜNCEL
Adliyede ifade verirken görüntülendi! Narin'in annesinin kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı
Adliyede ifade verirken görüntülendi! Narin'in annesinin kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde 11 kişinin tutuklandığı soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüpheli 12 Eylül sabahı Diyarbakır Adliyesi'ne getirilmişti. Savcılık sorgusu tamamlanan 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken bu şüpheliler arasında anne Yüksel Güran da bulunuyordu.

ADLİYEDEKİ FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Oğlu Enes Güran ile birlikte "Kasten öldürme suçuna iştirak etmek" suçundan cezaevine yollanan anne Yüksek Güran ile ilgili dikkat çeken bir fotoğraf elde edildi.

ELLERİNDEKİ KELEPÇE DİKKAT ÇEKTİ

Ekol TV, Narin'in annesinin adliyedeki ifadesi sırasında çekilen fotoğraflarına ulaştı. Servis edilen görüntülerde anne Güran'ın ellerinin kelepçeli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

"OLAYDAN 1-2 GÜN ÖNCE NARİN'E PARA VERDİ"

Öte yandan Yüksel Güran'ın ifadesinde, komşuları olan aynı zamanda Narin'in cansız bedenini dere kenarına götürdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın kızına olaydan 1-2 gün önce bir keresinde 20 TL, bir keresinde ise 40 TL para verdiğini söylediği öğrenildi.

KAYNAK : EKOLTV
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • Tual 22 saat önce Şikayet Et
    Narinin katil şüphelisi amca deniliyor cinayet amcasının arabasında işlenmiş narinin ağzından bulaşan sıvı arabdan çıkmış vicdansızlar öldürmeden önce iman tahtasına yumruk yüzüne yumruk atılmış çocugu dövmüş bu vicdansızlar
    Cevapla
  • türkiye sevdalısı 3 gün önce Şikayet Et
    vay be eskiden ne karmaşık cinayetler bir bir konuşturulup çözülürdü. şimdi iki aileden müteşekkil olay çözülemiyor
    Cevapla
  • Misafir 4 gün önce Şikayet Et
    herkes anne baba olmamalı. psikoteknik almak nasıl bazı ehliyet türleri için sartsa evlilik için de rapor şart olmalı
    Cevapla
  • suzzan 4 gün önce Şikayet Et
    bu bir taktik pisgoleji normaildir
    Cevapla
  • Misafir 4 gün önce Şikayet Et
    jandarma bu tip sorgulama, gözaltı, el koyma, tutuklama vs. işlerde sınıfta kalıyor. Bu tip olaylarda Polis müdahale etmeli.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR