Narin'in dereden çıkarılma anı! Kahreden fotoğraf

8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetindeki soruşturma derinleştikçe, olayın detayları gün yüzüne çıkıyor. Jandarma ekiplerinin küçük Narin'in cansız bedenini bulduğu anın fotoğrafları ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 09:38 GÜNCELLEME 16.09.2024 15:37 GÜNCEL
Narin'in dereden çıkarılma anı! Kahreden fotoğraf
Narin'in dereden çıkarılma anı! Kahreden fotoğraf

Diyarbakır’ın Tavşantepe köyünde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran soruşturması devam ediyor.

TUTUKLU SAYISI 11 OLDU

Soruşturma kapsamında tutuklu amca Salim Güran'ın işçisi olan ve daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan 15 yaşındaki Ramazan A. yeniden tutuklandı.

İfadeler doğrultusunda yeniden tutuklanan Ramazan A. ile birlikte tutuklu sayısı 11'e yükseldi.

Soruşturma kapsamında mahalleden 2 kişi daha gözaltına alınırken Ramazan A.'nın tutuklama gerekçesi mahkeme tutanaklarına yansıdı.

NARİN'İN BULUNMA ANI PAYLAŞILDI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dosyasına eklenen yeni bir fotoğraf, olayın dehşetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Küçük Narin’in cansız bedeni, bir çuval içinde dereye gömülmüş ve üzeri büyük taşlarla örtülmüştü.

A Haber tarafından yayınlanan fotoğrafta, jandarma ekiplerinin cenazenin üzerindeki dev taşları kaldırma anı yer alıyor. Görüntü, olayın acısını ve trajedisini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 43 TÜMÜ
  • 2 gün önce Şikayet Et
    Kocaman taşlar asla bir kişi taşıyamaz
    Cevapla
  • MZA 2 gün önce Şikayet Et
    Bunu her kim yaptıysa,kim yardım ettiyse,kim bilip sustuysa,kim suça ortak olduysa.Mevlaya havale ediyorum.Mevlam çoluk çocuklarıyla değil kendi bedenlerinde imtihan etsin.çoluk çocuğklarının günahı yok.o köyün tamamı aynı kada.zalım oğlu zalimler nasıl kıydınız o çocuğa.Allah sizi bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    bunu yapanlar insan olamaz o aşiret köy hepsi devleti polisi aldatmaya gitmiş ve oyalamıştır alçaklar
    Cevapla
  • misafir memet 2 gün önce Şikayet Et
    yanlış yönlendirmeyeyim ama benim kanaatim abinin elindeki ısırık izleri anneye aitse katil abi olmalı ,anne abinin elinden çocuğu kurtarmak isterken elini ısırmış olabilir
    Cevapla
  • Seyit 2 gün önce Şikayet Et
    Bu çocuk o köyde gizli bir ayine kurban gitmiş olabilir mi acaba. Veya bir diyet olarak öldürülmüş olabilir mi acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR