TUSAŞ'a terör saldırısı: İletişim Başkanlığı'ndan son dakika açıklama

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerinde yaşananlar ile ilgili resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız." açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 16:24 GÜNCELLEME 23.10.2024 16:50 GÜNCEL
TUSAŞ'a terör saldırısı: İletişim Başkanlığı'ndan son dakika açıklama
TUSAŞ'a terör saldırısı: İletişim Başkanlığı'ndan son dakika açıklama

SON DAKİKA HABERİ: Ankara'daki TUSAŞ tesislerine terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırının ardından yapılan açıklamada, şehit ve yaralıların bulunduğu aktarıldı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi terör saldırısına ilişkin son dakika açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerinde yaşananlar ile ilgili resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." denildi.

KAYNAK : AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • HİSAR 59 dakika önce Şikayet Et
    Kafirler ah kafirler!Gucunuz yetmeyince teror araciligi ile sabotaj saldiri yapiyorsunuz.İcerden terore yardim eden hainler vardir.Yardim eden olmazsa bu saldiri nasil olacak.O patlama nasil oldu?
    Cevapla
  • ahmo 1 saat önce Şikayet Et
    ülkemi kariştirmaya kimsenin gücü yetmeyecek hevesleri kursaklarinda kalacak ve biz ölmedik burdayiz bekliyoruz
    Cevapla
  • ZA.. 1 saat önce Şikayet Et
    devletin yaptığı açıklamayı sabote etme saldırısı.1-2 ay çok dikkatli olmak zorundayız.arkasında abd,israil,ingiltere desteği var. kürt halkı karar vermek zorunda ya haçlıdan yana yada islamdan yana olacak.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR