TUSAŞ'taki terör saldırısına ilişkin Özgür Özel'den açıklama

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısına ilişkin açıklamada bulundu. Özel, "Kim terörden medet umuyorsa yanlış yapıyor." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 17:28 GÜNCELLEME 23.10.2024 17:43 GÜNCEL
TUSAŞ'taki terör saldırısına ilişkin Özgür Özel'den açıklama
TUSAŞ'taki terör saldırısına ilişkin Özgür Özel'den açıklama

SON DAKİKA HABERİ: Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi önünde patlama meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada; patlamanın terör saldırısı olduğunu kaydetti, şehit ve yaralıların olduğunu belirtti. 

TUSAŞ'ta terör saldırısı: Bakan Tunç'tan açıklama! Soruşturma başlatıldıTUSAŞ'ta terör saldırısı: Bakan Tunç'tan açıklama! Soruşturma başlatıldı

Son dakilka... İşte TUSAŞ'a sızarak saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden ilk görüntülerSon dakilka... İşte TUSAŞ'a sızarak saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden ilk görüntüler

ÖZEL'DEN AÇIKLAMA GELDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Ankara'daki terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Diyarbakır'da açıklamalarda bulunan Özel, "Bütün terör örgütlerinin bir anda aktive olduğu bir sürecin, aslında 7 Haziran ve 1 Kasım arasında kamuoyunu nasıl yönlendirmeye çalıştığını hatırlamak gerekiyor. Kim terörden medet umuyorsa yanlış yapıyor." ifadelerini kullandı. 

Özgür Özel'in açıklaması şu şekilde;

"Olay çok yeni, dikkatle takip ediyoruz. Şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Terörü lanetliyoruz. Tabi bu saldırıyı görünce insanın aklına zamanlamanın ne kadar dikkat çekici olduğu gözden kaçmıyor. Bütün terör örgütlerinin bir anda aktive olduğu bir sürecin, aslında 7 Haziran ve 1 Kasım arasında kamuoyunu nasıl yönlendirmeye çalıştığını hatırlamak gerekiyor. Kim terörden medet umuyorsa yanlış yapıyor. Biz bugün Diyarbakır'da Ankara'da Türkiye'nin gündeminden terörün çıkmasını, şehitlerin çıkmasını, nereli olursa olsun, anaların gözyaşının durmasını istiyoruz."

KAYNAK : Haber7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Nusret 33 dakika önce Şikayet Et
    Bu adam neden teröristi lanetlemiyor acaba.....
    Cevapla
  • dere 42 dakika önce Şikayet Et
    demirtaş ve imamoğlu
    Cevapla
  • İsm 42 dakika önce Şikayet Et
    Kim terörden medet umuyorsa yanlış yapıyor demiş acaba kim? terörüstlerle kolkola yürüyen sen değil misin?
    Cevapla
  • DELO 47 dakika önce Şikayet Et
    Dhkpliler bunlar bilmiyorum anlatabildim mi
    Cevapla
  • FilistinLi 50 dakika önce Şikayet Et
    Özgür Özel neden Diyarbakır a gitti dersiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR