MSB duyurdu: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MSB, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Münbiç bölgelerinde belirlenen 17 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2024 12:46 GÜNCELLEME 26.10.2024 13:47 GÜNCEL
MSB duyurdu: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

SON DAKİKA HABERİ: MSB, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Münbiç bölgelerinde PKK/YPG'li 17 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Münbiç bölgelerinde belirlenen 17 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

"DURMADAN, YORULMADAN MÜCADELEYE DEVAM"

"Durmadan, yorulmadan mücadeleye devam! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Münbiç bölgelerinde belirlediği 17 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz."

KAYNAK : DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Sipkan sipki 1 saat önce Şikayet Et
    Sıkan sipki eşireti ağrılı kürtler olarak 17 köpek gebertilmiş Allah bunları kahretsin. Bu memleketin ekmeğini ye . Okullarında oku, devlet her türlü destek versin yaşlıya yaşlılık parası ,öğrenciyse öğrenim yardımı yapsın, doktor ol 12 tane türkün çocuğunu öldür, Allah öyle bela verirki bir Yahudi devletinin Filistine yaptığının aynısını verir, aklınızı başınıza alın,
    Cevapla
  • BAYBURT SEVDALISI 1 saat önce Şikayet Et
    Irakınbölgeselyönetimi destekliyorkarayılan bayıkkrayı
    Cevapla
  • Soluk almasınlar 2 saat önce Şikayet Et
    Hic durmayın mermi roket icin gerekırse yardım toplayın seve seve yardım ederız. Her gun 500. Ölürse kökü kurur. 80. Bin fare orda vurun vurun yok edın. Siha iha f4 f16 ne ucuyorsa hepsı havaya. Surıyeye yogun top atısları CNR kavurun orayı
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Asgari 100 tl olmak üzere gelir oranına göre savunma vergisi alınmalı düzenli olarak her ay acilen
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Asgari 100 tl olmak üzere gelir oranına göre savunma vergisi alınmalı düzenli olarak her ay acilen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR