Bakan Gürlek duyurdu! Bir faili meçhul dosya daha çözüldü!

Son dakika haberi... Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Yıllardır kayıp olarak aranan Gülcan Yazıcı kardeşimize ait olduğu kesin olarak tespit edilmiştir." açıklamasında bulundu.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 03.06.2026 14:38 GÜNCELLEME 03.06.2026 14:50 GÜNCEL
Bakan Gürlek duyurdu! Bir faili meçhul dosya daha çözüldü!
Bakan Gürlek duyurdu! Bir faili meçhul dosya daha çözüldü!

SON DAKİKA HABERİ: Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Bakanlığımız bünyesinde hayata geçirdiğimiz Faili Meçhul Suçları Araştırma Daire Başkanlığımızın koordinasyonunda yürütülen çalışmalar neticesinde yaşanan bu gelişme; devletimizin hiçbir dosyayı karanlıkta bırakmayacağının en somut kanıtıdır." dedi.

"3 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI"

Gürlek şunları kaydetti:

"Kapsamı genişletilen araştırmalarla 1000 kişilik kayıp listesi ve tüm bağlantıları iğneyle kuyu kazar gibi inceleyen ekiplerimiz, DNA eşleşmesiyle gerçeği gün yüzüne çıkarmıştır. Gülcan Yazıcı’nın öldürülmesine ilişkin şüpheli 3 şahıs hakkında gözaltı kararı verilmiş ve adli süreç başlatılmıştır.

Olayın aydınlatılması için titiz bir soruşturma yürüten Bafra Cumhuriyet Başsavcılığımıza ve Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimize ve emeği geçen tüm kamu görevlilerimize teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde; adalet teşkilatımız tüm faili meçhullerin üzerine gitmeye, failler yargı önünde hesap verene kadar her dosyanın takipçisi olmaya kararlılıkla devam edecektir."

Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • İHSAN BAŞERLİ 9 dakika önce Şikayet Et
    Bizde ilgillerw teşekkür ediyoruz. Ama zamanında bu dosyayı yetirli incelemeyi rafa kaldıran savcı emniyetciler ne olacak. Mükafat olduğu kadar ceza da olmalı Kamu görevlilerine.
    Cevapla
  • Misafir 14 dakika önce Şikayet Et
    Allah sizlerden razı olsun yolunuz açık olsun
    Cevapla
  • misafir 15 dakika önce Şikayet Et
    elinize sağlık sayın bakanım bütün faili mechul cinayetler aydınlatılsın bu cinayetleri işleyenlerde aramızda gezmesin.
    Cevapla
  • Ali 17 dakika önce Şikayet Et
    Darısı Fenerbahçe'nin başına. Ülkemizde kimse ye haksızlık ve adaletsizlik olmaması en büyük temennimizdir.
    Cevapla
  • Nizam 22 dakika önce Şikayet Et
    Allah razı olsun sn bakanım. Yüce allah yolunuzu açık eylesin yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR