Gözaltı morluklarından kurtulmanın kolay yolları

Cildin ihtiyacı olan vitaminleri karşılamadığınızda oluşan göz altı morluklarını evde doğal yöntemlerle giderebilirsiniz. İşte gözaltı morluklarını gideren 5 doğal yöntem..

ABONE OL
GİRİŞ 20.12.2017 07:46 GÜNCELLEME 01.01.2018 10:39 Güzellik
Gözaltı morluklarından kurtulmanın kolay yolları
Gözaltı morluklarından kurtulmanın kolay yolları

Sağlıksız beslenen ya da alerjik rahatsızlıkları olan kişilerde sıklıkla gözaltı morlukları görülebilir. Bu durum ilerleyen yaşlarda artar ve koyu kahve lekelere dönüşebilir. Bu lekeleri doğal yöntemlerle azaltabilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız doğal yöntemler ile gözaltı morluklarını gideren 5 yöntem...

1- Gözlerinize buz kompresi yapın. Bu yöntem ile kısa sürede sonuç olabilirsiniz.

2- Gözaltı morluklarına iyi gelen en önemli besin salatalıktır. 15 dakika boyunca göz kapaklarınıza birer dilim salatalık koyun.

3- 60 saniye gözaltı morluklarını en aza indirmek için soğuk süt yöntemini deneyin. 1 parça pamuk alın ve soğuk süte bandırın. Her iki gözünüzde 60 saniye boyunca bekletin ve 3 kez tekrarlayın.

4- Bir çay kaşığı bal ve 1 adet yumurtanın akını iyice karıştırın. Karışımı parmak uçlarınızla 5 boyunca masaj yaparak uygulayın.

5- Bir adet domatesi soyun ve püre haline getirin. Bu püreyi 15 dakika boyunca gözaltınızda bekletin. Ardından soğuk su ile yıkayın.  

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR